Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nutka pisze:" W podobnych okolicznościach "...Margotka grucha ....takie tam... świergolenie do ucha
Ale na dłuższą metę,to się nie da.....zaświergotać może na amen
Ja
no weź przestań
przy Tobie ni słowa wścibić
pierdoło saska
Nutka pisze:" W podobnych okolicznościach "...Margotka grucha ....takie tam... świergolenie do ucha
Ale na dłuższą metę,to się nie da.....zaświergotać może na amen
margot pisze:Alu Szczawnicę to już mamy w ,,peselu '' ...tam jest nam dobrze a nawet fajnie
i naszym gościom tyż bo żal im wyjeżdżać
byłam jeden raz w Szczawnicy i obiecałam sobie tam wrócić -do tej pory nie udało się ,bo morze ponad wszystko ale, ale...może kierunek należałoby zmienić....
Nutko czuję się tak jak po wejściu na szczyt góry wszystko to samo co u nas tylko pisane po niemiecku
Drugi raz nie pójdę............
A zaraz na koncercik spylam tylko sobie włosy zrobię
Jako celniczka....mało zarobiłam