Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pytanie do Buni ... jaki jest sens dzownienia rano i około 14.00 skoro poczta przychodzi raz dziennie? A może działa jakis inny system zwrotu zwrotów do NFZ?
Pozdrawiam
Bogutka
Bogutko ,jak dzwoniłam-to pani w NFZ tłumaczyła pocztę dostajemy ok. 9 i 14 i były dni że dzwoniłam 2 razy
pamiętam że w piątek dzwoniłam przed 15 i była Ustka poczytałam,po oglądałam-dzwonie rano skoro świt w poniedziałek,niestety ktoś mnie wyprzedził Wy chcecie jechać daleko,nie ma nic ,Ja chciałam blisko i było ciężko.
Powodzenia dzwoń o 14
Pozdrawiam Bunia