Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam kolejkę dawno do was nie zaglądałam,ale dzisiaj sprawdziłam numer i mam 1700 reumatologia,czuję że niedługo będzie przydział,tylko oby nie góry bo źle znoszę ten klimat
Witam Was,
nie wiem jak znosicie czekanie, ale ja już nie mogę wytrzymać. Od sierpnia tamtego roku kolejka prawie stoi mi w miejscu, a jestem już tak blisko końca, bo na dzień dzisiejszy mam numerek 300pare. Jak myślicie na kiedy mogę się doczekać skierowania ?
Justa7502 pisze: 20 maja 2021 11:14
aaaa i jeśli miałam na wniosku napisane że wyjazd nad morze, to czy teraz mogą mnie wysłać gdzie indziej ?? jak myślicie ??
Nieznane są wyroki NFZ więc jeśli masz możliwość to dzwoń i pytaj o zwrot bo może być tak,że masz wpisane wyjazd nad morze a dostaniesz góryZwroty są bo dzwoniłam ale mnie interesuje wyjazd po drugim szczepieniu