Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
-
fullcontact
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lut 2013 19:15
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Ponawiam propozycję wspólnej jazdy do Sobieszewa
MalgorzataWarszawa pisze: Witam . [email].pl. Panie Tadeuszu miło mi , że zwrócił Pan uwagę na mój post:) Dziękuję za propozycję, sprawa jest taka , że miałyśmy jechać pociągiem wraz z mamą żeby było jej raźniej, pomóc z walizką a my przy okazji zrobiłybyśmy sobie weekend nad morzem ale opcja, że chce Pan zabrać mamę jest lepsza bo zapewne będzie jej wygodniej jechać z Państwem samochodem. Więc fajnie by było gdyby się z Wami zabrała a my jak to młodzież pojedziemy sobie PKPZadzwonię dziś do mamy i dogadam sprawę, wieczorem dam znać co i jak ustaliłam. POZDROWIENIA
![]()
No i jakoś nie doczekałem się informacji od Pani MalgorzataWarszawa.
Zresztą sam też lubię jeżdzić! Te cztery i pół godziny można samemu wytrzymać.
Może ktoś jeszcze się załapie na wspólną jazdę.
Przypominam, wyjazd 13 kwietnia z Warszawy ok. godz. 4.00 rano do Sobieszewa, ul. Falowa 4, obiekt JANTAR, samochodem.
Ponoć zdarzały się tam cuda o ile chodzi o uzdrowienia. Był tam ktoś na wózku inwalidzkim i okazało się po trzech tygodniach że w wózku pojawiły się nowe opony.
Pozdrawiam - Tadeusz
Jak już pisałam mieszkam niedaleko Trójmiasta i możemy razem pozwiedzaćkr57 pisze:Sobieszewo jest mi znane bo wyjeżdżałam tam 15 lat temu z dziećmi na wczasy.Jest to male,spokojne miasteczko i myślę ,że atrakcji żadnych nie ma tam i teraz.Las,plaża i spacery.Trójmiasto chętnie bym zobaczyła.Jadę z okolic Warszawy.Pozdrawiam serdecznie.
Czy planujesz w Sobieszewie byc bardzo rano? Ja mysle, ze bede ok.10tej.
Powód: usunięto email
Witam mysle ze bede ok. 9-tej - odwozi mnie syn samochodem . Po niedzieli pomalu czas sie pakowackr57 pisze:W Trojmiescie nie bylam cale"wieki".
Czy planujesz w Sobieszewie byc bardzo rano? Ja mysle, ze bede ok.10tej.
-
pppiterek
- Kuracjusz

- Na forum od: 04 kwie 2013 22:59
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 0