Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jan19557 pisze:Dziewczyny nie macie się czego bać . Jeśli na zabiegi trzeba wychodzić to są rozłożone tak w czasie aby na nie zdążyć, Jeśli będą jakieś kłopoty to da się je wyprostować Obsługa sanatorium jest dla was a nie odwrotnie, to oni mają robić tak aby się dostosować w miarę możliwości do was. Oni nie są panami a wy macie brać co dają bez gadania. Wy macie swoje praw których sanatoria muszą przestrzegać bo w przypadku skarg ZUS czyNFZ może zerwać z nimi kontrakt i klapa.
Dziekuje za podtrzymanie na duchu ,,dobrze jest dowiedziec sie od kogos doswiadczonego w tych sprawach,,,teraz bede wiedziec ze tez mam cos do powiedzenia
Janie ja nie stresuję i nic nie pisałam o obecności na zabiegu tylko o pilnowaniu podpisu ...na koniec turnusu bywa szukanie np. psychologa albo innego rehabilitanta , kilka osób podczas ostatniego mojego pobytu w Papierniku miało właśnie taki problem .