Z wyżywieniem, położone przy samym Zakładzie, a w styczeń-luty za 14 dni coś około 1000zł.
Turnusy rehabilitacyjne nad morzem
Re: Turnusy rehabilitacyjne nad morzem
Z wyżywieniem, położone przy samym Zakładzie, a w styczeń-luty za 14 dni coś około 1000zł.
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Korab....jest cały w remoncie to dla zainteresowanych. ..wymiana wszystkiego na nowe
Gosiu dziękuję za info
Sinobrody Posejdon brałam pod uwagę cenowo przystępnie,ale tam brak zabiegów,jak się doliczy prywatnie zabiegi wyjdzie jednak drożej niż turnus rehabilitacyjny.Dla kogoś chcącego tylko wypocząć jak najbardziej .Turnus w Posejdonie w terminie mnie interesującym czerwiec 980 zl za 7 dni tylko spanie i 3 posiłki .Karkonosze cenowo oki, Warszawianka już sporo drożej.Może jeszcze ktoś coś podpowie na temat pobytów w Świnoujściu
- alien
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2016 09:00
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 11
- kremewa
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 lip 2013 20:32
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 8
Moze sanatorium w nazwie to za duże słowo, bo jest to ośrodek dość kameralny, ale ma niezłe położenie.
Bardzo dobre wyżywienie, duże pokoje /poza jedynkami - b.male/, dość skromne zabiegi /ja miałam m.in. hydromasaż i masaż
klasyczny/ .Cena za pobyt atrakcyjna. Przeglądałam tegoroczna ofertę na święta Wielkanocne - uważam,ze
jest niezła. Moze komuś się przyda mój wpis. Dodam, ze ja z pobytu i zabiegów byłam bardzo zadowolona, skorzystałam z wycieczek
do Szwecji i Danii , z rozrywek w ośrodku były 2 wieczorki. Świnoujście jest piękne i chętnie tam wrócę, chociaż do Kołobrzegu
mam bliżej i odpadają trochę uciążliwe przeprawy promem jak w Świnoujściu.
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
wtedy mogę wyjechać.W niektórych ośrodkach już sporo miejsc zajętych.
Felice nawet są promocje teraz styczeń-luty 600 zł za tydzień kto może teraz wyjechać można w dobrej cenie odpocząć,zwiedzić.
W Świnoujściu jestem w zasadzie co roku tak od jakichś 30 lat i ciągle tam wracam.
W ubiegłym roku byłem również, we wrześniu.
Odnośnie "Graala" to cenowo może i jest to atrakcyjna oferta, ale "Graal" położony jest całkiem na uboczu
w bezpośrednim sąsiedztwie dawnej granicy i wszędzie daleko. Nawet do plaży okoł pół kilometra, a Posejdon, Warszawianka, Karkonosze,
Rybniczanka, Wodnik położone są w bezpośrednim sąsiedztwie promenady oraz centrum uzdrowiska.
Zabiegi. Jakie na ogół są w sanatoriach to ci którzy jeżdżą do sanatoriów wiedzą.
Ja mam aplikowane: inhalacje, kąpiel perełkową albo solankową, gimnastykę na sucho lub gdy jest basen to w basenie, różne prądy na schorzenia reumatyczne, plastry borowinowe, aquavibron i to by było chyba wszystko.
Inhalacje można sobie w Świnoujściu darować, wystarczy pospacerować na morzem, a pozostałe...?? Wszystko mogę mieć u siebie w przychodni.
-
zebra
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 lis 2014 17:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękowano: 2 razy
Zadzwoń do Kormorana w Kołobrzegu. ...są zabiegi i to co Cię interesuje...pozdrawiam