Wyjazd prywatny - okres zimowy
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2016 22:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Wyjazd prywatny - okres zimowy
- smuga
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 sty 2017 21:57
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękowano: 1 raz
-
AgaC
- Super Kuracjusz

-
AgaC
- Super Kuracjusz

Podsumowujac-
Etna- spalismy 1 noc- nie podobalo nam się
Zorza- fajne muejsce- wszedzie blisko ( na tyłach Ikara). Jest w porzadku, staraja się- mają male niedociagniecia na stołówce bo slabo sobie radzą ze sprzataniem, ale na to mozna przymknac oko. Na miejscu dobre masaże.
Poza tym wg nas :
Na basen i do sauny- Niwa
Silownia - hotel Diva
Kawa, lody, ciacha- kawiarnia obrotowa w Arce
Impreza- aquarius
Ryba- Pirania1
Jedzenie i koktajle owocowe- Pasta e pesto
To nasze typy. Moze ktos skorzysta
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Dziś już mogę powiedzieć, że zimowy wyjazd prywatny rozpoczętyAgaC pisze:Kiedy wyjezdzacie Marku?
Wprawdzie z małym "poślizgiem", lecz dotarliśmy na zimowisko gdyż na Mazowszu są ferie..
Tym razem dla odmiany nie góry i nie morze a nawet nie miejscowość uzdrowiskowa.
Jeśli ten pobyt będzie udany to być może opiszę to miejsce dla innych Forumowiczów?
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 272 razy
- Podziękowano: 139 razy
Przyznaj się Marku ... gdzie jesteście z Mateuszem ?Maarek36 pisze:Dziś już mogę powiedzieć, że zimowy wyjazd prywatny rozpoczętyAgaC pisze:Kiedy wyjezdzacie Marku?![]()
Wprawdzie z małym "poślizgiem", lecz dotarliśmy na zimowisko gdyż na Mazowszu są ferie..
Tym razem dla odmiany nie góry i nie morze a nawet nie miejscowość uzdrowiskowa.
Jeśli ten pobyt będzie udany to być może opiszę to miejsce dla innych Forumowiczów?
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Tegoroczny prywatny pobyt zimowy miał miejsce w Zwierzyńcu na Roztoczu Lubelskim. Nie jest to kurort, tylko małe spokojne miasteczko, które ma swój urok. To miejsce mogę polecić wszystkim miłośnikom aktywnej turystyki, gdyż jest tam mnóstwo szlaków i ścieżek spacerowych, zimą narciarskich a latem rowerowych, są górki i jezioro a tereny są dość malownicze. Są tam również inne ciekawe miejsca,w tym liczne zabytki i nowe muzeum Parku Narodowego.
Ceny za pobyt z dobrym wyżywieniem w ośrodku Zacisze już od 65zł/os, więc mogę tylko zaprosić do odwiedzenia.