Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Poprzednim razem mielismy grupke 8 osob i razem spacerki po zabiegach parkietoterapia wieczorna.Nawet z gorki ze szpitala dawali rade oczywiscie kto mogł bo tam tylko bardziej z nazwy szpital.Były tam tez ciezsze przypadki to normalne bo w koncu nikt zdrowy tam nie jedzie.W Sanvicie moj pokoj i kolezanki był najgłosniejszy ale to nie nasza wina ze na pogaduchy tyle osob wpadało
Coś nasz wątek ucichł....cisza...cisza, a to blisko coraz bliżej....w prawdzie grupeczka się utworzyła, ale może być więcej...odwagi i się ujawniać...kto w tym terminie do nas dołączy
iwona2103 pisze: 19 mar 2018 10:31
A tym wątku ucichło.....
No ja juz jestem dolaczony
Wiem...wiem. Ty to jesteś najbardziej aktywny forumowicz, podobnie jak ja...a reszta gdzie? Excelsior jest takim dużym ośrodkiem i trochę mało nas tam jedzie ha ha ha