Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry wszystkim. Chciałam zapytać jak jest w Bryzie czy w innym miejscowościach w 2018 czy jak będzie w 2019 r. ja jestem ze śląskiego ZUS. Jaka jest szansa wyjazdu nad morze. Czy kierują najbliżej miejsca zamieszkania czy można poprosić na komisji o miejscowość i termin ? 23 października mam komisję i interesuje mnie prewencja psychosomatyczna. Dziękuję za ewentualny odzew bo to moja pierwsza komisja i ewentualnie 1 wyjazd Chciałabym dalej wyjechać z brudnego śląska, czy mam szanse. Czytałam na forum ze kierują najbliżej miejsca zamieszkania. W moim przypadku zostałby Ustroń, ale chcę daleko. I pytanko...……… może słyszał ktoś co nam przyniesie 2019 r.??? pozdrowionka dla walczących o swoje zdrowie
Witam od tego roku znowu nie można wybrać z 3 ofert (tak było w moim przypadku w 2017) Z reguły kierują bliżej miejsca zamieszkania ale to też zależy od schorzenia. Zależy na jakiego trafisz lekarza możesz spróbować napomknąć że chciałbyś odetchnąć świeżym powietrzem (jak jeszcze pracujesz fizycznie na zewnątrz) bo zaczynasz mieć problemy z drogami oddechowymi i będziesz musiał iść do pulmonologa ale są długie terminy więc to trochę potrwa. Jeżeli Cię zakwalifikuje i każe iść po odbiór skierowania to spróbuj z osobą wydającą skierowania może się poszczęści.
Hej John...jak pobyt w sanatorium odezwałam sie pod wskazany numer...odzewu nie bylo a ze jestem wychowana na starych zasadach więc jak zechcesz poznać osobę z która prowadziles dyskusje na forum to wiesz gdzie mnie szukać ..pozdrawiam i miłego pobytu
John2306 pisze: 22 paź 2018 18:49
Witaj
Jak mozna z Toba pogadac skoro dzwonie a ktos non stop odklada slu hawke. Jezeli masz ochote to wybieram sie do Lysego
Hej John ...Coś w tych połączeniach jest nie tak bo jak do Ciebie dzwoniłam to też tak było ...dziś robiliśmy domowke więc tylko byłam o 19 tej na pizzy ...jutro wybieram się do miasta po obiedzie masz ochotę to się możesz ze ma przejść .
A najlepiej zapukaj pod 515 nawet już około 11:30 jutro bede juz na pokojach