Sanatorium Wital w Gołdapi

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Artur23
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2012 16:28

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: Artur23 »

Cześć ;) Może nie ten sam turnus, ale napewno nasze nakładają się na siebie, bo jadę 27 ;) Ja mam 23, a kumpel który jedzie chyba w Twoim terminie ma 27, więc nie będzie źle ;)
Mmagdalena
Na forum od: 21 wrz 2012 18:34

Post autor: Mmagdalena »

A jak personel fizjoterapeutyczny? Jak wspominacie ostatnie turnusy?
PAWEL1985
Na forum od: 22 wrz 2012 18:09

Post autor: PAWEL1985 »

Widzę Artur23 jeszcze nie wyjechałeś a już ludzi znasz :-),
ja jadę 23.x.2012
olgawl
Na forum od: 20 maja 2012 20:18

Post autor: olgawl »

BYla kuracjuszka z 27 czerwca ..
No nie przesadzajcie ze jest tam tak zle ,nie jedziemy w końcu na prywatne wczasy .Jest naprawde fajnie !!
Sa tam tez mlodzi ludzie i kazdy spotka kogos z kim ,porozmawia i fajnie sie zabawi .
Jesli chodzi o spotkanie z psychosomatycznymi to sa normalni ludzie , fajnie sie bawia , rozmawiaja , czasami nawet fajniejsi niz ten kto zle o nich pisze .I to jest ta nasza polska tolerancja dla wszystkich .Kazdy moze zachorowac na depresje tracac cos lub kogos w zyciu ..
Przeciez kazdy tam jedzie z jakas choroba .
Jest naprawde fajnie!!!
Pozdrowienia dla pan PIOTRA Jankowskiego!!!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

olgawl pisze:BYla kuracjuszka z 27 czerwca ..
No nie przesadzajcie ze jest tam tak zle ,nie jedziemy w końcu na prywatne wczasy .Jest naprawde fajnie !!
Sa tam tez mlodzi ludzie i kazdy spotka kogos z kim ,porozmawia i fajnie sie zabawi .
Jesli chodzi o spotkanie z psychosomatycznymi to sa normalni ludzie , fajnie sie bawia , rozmawiaja , czasami nawet fajniejsi niz ten kto zle o nich pisze .I to jest ta nasza polska tolerancja dla wszystkich .Kazdy moze zachorowac na depresje tracac cos lub kogos w zyciu ..
Przeciez kazdy tam jedzie z jakas choroba .
Jest naprawde fajnie!!!
Pozdrowienia dla pan PIOTRA Jankowskiego!!!!!
Pan Piotr to taki facet przy sobie z łysinka i wąsami?
martin41
Na forum od: 26 wrz 2012 13:26

Post autor: martin41 »

Witam,wybieram się do Witala 27 10.,czy jedzie może ktoś w tym terminie?.Ja mam skierowanie z Zus-u.Ludki czego mogę sie spodziewać w sanatorium,jadę pierwszy raz..............miłości,znajomości czy tylko męczących zabiegów...........haha :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Sanatorium....
Można wiele polemizować na temat tego miejsca, zabiegów i .... ;)
Z pewnością wiele ciekawostek poznasz czytając wpisy forumowiczów :) Radzę jednak, by wiele historyjek przyjąć z "przymrużeniem oka" :lol:
To, czy Twój pobyt w sanatorium zaliczysz do udanych zależy w znacznej mierze od Ciebie i towarzystwa, które sobie dobierzesz :)
Pozdrawiam i życzę zadowolenia z pobytu :)
martin41

Teśa dziękuję za cenne wskazówki :D ,myślę że nie będzie tak żle jak piszą co nie którzy............w moim wieku już nie wiele może mnie zaskoczyć.......po 40-dziestce podobno zaczyna się życie ;) ...pozdrowienia z Mazur
martin41

Artur23 pisze:Witam ;)
Czy może ktoś z forumowiczów wybiera się na turnus od 27 października? Zastanawiam się w jakim wieku ludzi mogę tam spotkać?
Witam Cię Artur23,Marcin się kłania,ja jadę w terminie 27-10,mam pytanie z jakiego miasta startujesz.Ja jadę ze Szczytna i poszukuję teransportu(odpłatnie)........a co do wieku ludzi tam spotkanych (ja młody 40stolatek) to chyba nie ma znaczenia ważne by byli mili i sympatyczni.....a szczególnie kobietki z obsługi ;) ... A może ktoś jeszcze jedzie w tym terminie,proszę o odzew.....pozdrawiam z Mazur
Artur23
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2012 16:28

Post autor: Artur23 »

Ja wylatuję z Augustowa ;) co do wieku to podzielam Twoje zdanie ;) aby było miło (kuracja swoją drogą - ja się nie pchałem, a wręcz próbowałem się wymigać :p) ;) po opowieściach znajomych to już się nawet doczekać nie mogę :)
ODPOWIEDZ