Sanatorium Wital w Gołdapi
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
-
Mmagdalena
- Na forum od: 21 wrz 2012 18:34
ja jadę 23.x.2012
No nie przesadzajcie ze jest tam tak zle ,nie jedziemy w końcu na prywatne wczasy .Jest naprawde fajnie !!
Sa tam tez mlodzi ludzie i kazdy spotka kogos z kim ,porozmawia i fajnie sie zabawi .
Jesli chodzi o spotkanie z psychosomatycznymi to sa normalni ludzie , fajnie sie bawia , rozmawiaja , czasami nawet fajniejsi niz ten kto zle o nich pisze .I to jest ta nasza polska tolerancja dla wszystkich .Kazdy moze zachorowac na depresje tracac cos lub kogos w zyciu ..
Przeciez kazdy tam jedzie z jakas choroba .
Jest naprawde fajnie!!!
Pozdrowienia dla pan PIOTRA Jankowskiego!!!!!
-
forumowicz
Pan Piotr to taki facet przy sobie z łysinka i wąsami?olgawl pisze:BYla kuracjuszka z 27 czerwca ..
No nie przesadzajcie ze jest tam tak zle ,nie jedziemy w końcu na prywatne wczasy .Jest naprawde fajnie !!
Sa tam tez mlodzi ludzie i kazdy spotka kogos z kim ,porozmawia i fajnie sie zabawi .
Jesli chodzi o spotkanie z psychosomatycznymi to sa normalni ludzie , fajnie sie bawia , rozmawiaja , czasami nawet fajniejsi niz ten kto zle o nich pisze .I to jest ta nasza polska tolerancja dla wszystkich .Kazdy moze zachorowac na depresje tracac cos lub kogos w zyciu ..
Przeciez kazdy tam jedzie z jakas choroba .
Jest naprawde fajnie!!!
Pozdrowienia dla pan PIOTRA Jankowskiego!!!!!
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Można wiele polemizować na temat tego miejsca, zabiegów i ....
Z pewnością wiele ciekawostek poznasz czytając wpisy forumowiczów
To, czy Twój pobyt w sanatorium zaliczysz do udanych zależy w znacznej mierze od Ciebie i towarzystwa, które sobie dobierzesz
Pozdrawiam i życzę zadowolenia z pobytu
Witam Cię Artur23,Marcin się kłania,ja jadę w terminie 27-10,mam pytanie z jakiego miasta startujesz.Ja jadę ze Szczytna i poszukuję teransportu(odpłatnie)........a co do wieku ludzi tam spotkanych (ja młody 40stolatek) to chyba nie ma znaczenia ważne by byli mili i sympatyczni.....a szczególnie kobietki z obsługiArtur23 pisze:Witam
Czy może ktoś z forumowiczów wybiera się na turnus od 27 października? Zastanawiam się w jakim wieku ludzi mogę tam spotkać?