A i "niemiły" powinnam była napisać razem. To ukłon w stronę polonistów
Iwonicz -Szwierkowy Zdroj od 13 09 2023
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: Iwonicz -Szwierkowy Zdroj od 13 09 2023
A i "niemiły" powinnam była napisać razem. To ukłon w stronę polonistów
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 33 razy
Genever pisze: 12 paź 2023 18:27 Abstynencie dzwoniłam jakoś w połowie maja i były Cieplice ( mile wspominam) i Iwonicz ale po 20 maja, teraz oczywiście żałuję. Lubię takie tereny wskazane mam spacery ( pomijając te po których ruszyć się nie mogę bo kręgosłup padł jak przegiełam) , lubię potańczyć, lubię piwko wypić w dobrym towarzystwie a nade wszystko majową aurę lubię.
A tu na Forum lubię temat i piszących w Fotozagadkach. Ja to robię takie zdjęcia, że sama mam wątpliwości gdzie robione. I masz... znowu nie ta na temat.
Teraz czekam na konsultację bo wyniki niestety do bani może się zdarzyć, że znowu z wyjazdu nici. I kolejny szpital.
Po prostu nasze życie, trzeba brać co jest.
Pozdrawiam Cię.
Genever ja takiej osoby szukalem ,a ze nie znalazlem tylko dlatego ze Ciebie tam nie bylo,lubie to co i TY oczywiscie w granicach rozsadku,wspulczuje CI ze stan zdrowia nie pozwala na wyjazd ,ja na szczescie w porownaniu z Toba to jestem zdrowy
czego i Tobie zycze Zdrowia i wyjazdu do sanatorium
-
Arker
- Super Kuracjusz

Dziekuje Kleine za komplementKleinehexe pisze: 13 paź 2023 16:21 A to już wiem po kim to mam.
A i "niemiły" powinnam była napisać razem. To ukłon w stronę polonistów, jak i tych co z ortografią na bakier.
![]()
-
Arker
- Super Kuracjusz

Dziekuje Kleine za komplementKleinehexe pisze: 13 paź 2023 16:21 A to już wiem po kim to mam.
A i "niemiły" powinnam była napisać razem. To ukłon w stronę polonistów, jak i tych co z ortografią na bakier.
![]()
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Może info dla oczekujących ?
Zaśmiecanie tematu....
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 25 wrz 2023 22:03 W imieniu Abstynenta666, który obecnie nie może zalogować się na NS, wstawiam informacje o jego pobycie jak w temacie. Słownictwo i pisownia oryginalna.
![]()
![]()
"Witam. Od 13jestem w Iwoniczu w ośrodku Swierkowy Zdrój. Przyjechałem o 2,30w nocy latarnie pogaszone było baaardzo ciemno nie wiedziałem w którym kierunku mam się udać, wlonczylem latarkę i nawigację zaprowadziła mnie pod schody od strony tezni, walizke miałem bardzo ciężka nie było szans ja wytaszczyc, musiałem szukać drogi która jezdza samochody, i po wielkich trudach dotarłem do ośrodka, trwało to 1h.dobrze że noc była ciepła ale zaprawa na początek bylaPo wypełnieniu jakiegoś wniosku dostałem klucz do pokoju. Rano pielęgniarka, lekarz szybko i sprawnie załatwiali kuracjuszy, zabiegi ok. basen od jutra czynny po jakimś remoncie. Był wieczorek zapoznawczy ale niestety nie dla wszystkich, zabrakło miejsc. Była też biesiada i podobna sytuacja akurat ja już nie dostałem biletu. Kuchnia bez zastrzeżeń ja akurat mam lekkostrawna. Co jakiś czas panie pieką ciasta można sobie kupić kawałek. Kolega w pokoju wymarzony, nie chrapie nie za dużo gada
siedzi w pokoju głównie, nie chodzimy razem na tance, sam sobie radzę. Po kolacji jest gdzie potanczyc począwszy od Krakowiaka, Ballada, Zdrojowa, Gornik, Bar na górce mi już powoli nogi wysiadaja
niewiem czy nie zrobić przerwy. W pierwszy dzień spotkaliśmy się z grupą, bylo nas 6osob ale nie kontynujem dalszej znajomości karzdy chodzi swojmi sciezkami. Piszę to za pośrednictwem sympatycznej koleżanki zwana Kleine
jak by ktoś o coś pytał to chętnie służę pomocą. Pozdrawiam. PS. Pogoda jest wymarzona."
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz