Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Brazylia gra z nami tak jak my wczoraj z Japonią....
Będzie szybkie 3 do 0 i mogą się pakować do Słowenii.....
Po dzisiejszym meczu wiemy gdzie jesteśmy....przeciwnik z dołu tabeli do pokonania...a przychodzą schody nic nie wychodzi....ale poczekamy może coś się zmieni.....
Dzień Dobry
No to mamy wyczekiwany dzień...gramy z Włochami a to trudny rywal...mam obawy ale zobaczymy...
Życzę fajnych wrażeń z kibicowania ....a moje typowanie...3 do 1 dla Włoch.... nie nie pomyliłam się
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
Jutro dzień przerwy a potem 3 dniowy maraton...do 30 czerwca wszystko się wyjaśni...
Zawsze mam problem czy cieszyć się z takiego zwycięstwa.
Jeśli już to z udanego powrotu Leona do szóstki. Bardzo dobra skuteczność w ataku i kilka świetnych zagrywek, do tego niezłe przyjęcie.
Dobrze ze wyzdrowiał, będzie z niego pożytek jak dawniej.
Dobranoc.
Dzień dobry
Tak, jak mówiłam inny wynik bo wygraliśmy i czekamy na dalsze wyniki pozytywne.
Zapraszam na kawę, bo jakoś tak
Dobrego czasu dla Was życzę