KOGA Kudowa Zdrój 10.07-31.07.2025 r

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 1 raz

Re: KOGA Kudowa Zdrój 10.07-31.07.2025 r

Post autor: berbla65 »

Tak Geniu masz rację...pokoi 2- osobowych jest 25...sorki , ale pisałam z pociągu i na telefonie :D . Dzięki za spostrzegawczość. A jeszcze coś do tańcóŵ...z naszej KOGI bawili sie w knajpie gruzińskiej albo w Raju..
Załączniki
20250723_095601.jpg
20250723_095601.jpg (48.86 KiB) Przejrzano 217 razy
20250718_164657.jpg
20250725_093046.jpg
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 08:44
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 21 razy

Post autor: zawiela »

Bardzo fajnie się czytało :kwiat:
Cieszę się,że wracasz zadowolona
Na samym początku,zrobiłam fajną gimnastykę :) oglądając fotki, dzięki :D ,nieprzejmuj się, też mam z tym problem :?
Wczułam się w klimat, gdyż niebawem będę korzystać z wód 8-)
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do rzeczywistości :roll: albo i nie :serce: :D
Awatar użytkownika
Pasazerka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2025 11:06
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Pasazerka »

Berbla, bardzo dziękuję za relację ze swojego pobytu! :kwiat: Byłam w Kudowie prywatnie, ale lata temu, więc fajnie było znów zobaczyć znajome miejsca. Sporo się zmieniło na plus, również w okolicy (pomnika Violetty Villas zdecydowanie wtedy w Lewinie nie było).
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 25 razy

Post autor: Zosia »

Berbla , super relacja, którą śledziłam z zainteresowaniem. Jak przyjdzie czas może i mojego pobytu z pewnością skorzystam z wielu informacji. Dziękuję :kwiat: :)
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Ponownie dołączę się do podziękowań :serce: . I dodam jedno czego sama też doświadczyłam... tak mało jest nawet ogólnikowych opinii, a tych ze zdjęciami, z opisem prywatnie spędzonego czasu, rekomendacji jeszcze mniej. 🥺
Dziękujmy zawsze za każdą z nich, niezależnie czy opisująca osobę znamy dobrze czy też wcale, czy jest znana na Forum czy jest raczej z własnego wyboru w cieniu. To nic nie kosztuje a motywuje do tego aby poświęcić czas dla nas za rok, za dwa.
Tak wielu jest tutaj stałych bywalców, niektórzy weterani forumowi patrząc na staż i ilość postów, a opinii...no cóż...nie chodzi o tworzenie cuda wianków bynajmniej ale chociażby, krótką treściwą informację. Przepraszam, ale takie mam zdanie w tym temacie porównując ilość miłych słów dla osób popularnych i tych mniej lub wcale. Obydwoje poświęcili czas, energię abyśmy w nowe miejsca udali się dobrze poinformowani..☺️ Przeczytasz, podziękuj , ja czuję się super jeżeli ktoś doceni skromnego żuczka, który zwyczajnie chciał.
Berbla 🌹 zachowaj piękne wspomnienia i czekamy na Twój kolejny wyjazd i podzielenie się wspomnieniami
Dwie rzeczy odnośnie samej Kogi. Latem super ale późno jesienną porą bieganie miedzy miejscówkami dla mnie osobiście "zabija" ośrodek. Zaliczyłam już zapalenie płuc przy takim rozwiązaniu a przecież nie mam problemów z chodzeniem. Druga o co tak bardzo kopie były kruszone to ilość małżeństw na turnusie. 😏Ciekawe jak tam podział procentowy w listopadzie. 😉I na tym kończę aby nie wywołać burzy.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 26 razy

Post autor: ewasz »

Racja Genever, taka prawda...
Co do małżeństw to wnet zabraknie miejsca dla singli a już teraz jesteśmy w mniejszości i pozostawieni sami sobie.
berbla65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2019 12:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: berbla65 »

Dziękuję za miłe słowa :serce: gdy jestem w sanatorium...zawsze staram sie podzielić opinią ...raczej na bieżąco. Tym razem są i fotki ...dzięki formułowiczom już potrafię je wstawić :lol: a to lepiej zobrazuje ,, moje wypociny ". Tak jak pisałam i mówiłam,, na żywo " w lecie super ale póżna jesienią albo w zimie to bym nie chciała tam dostać przydziału. Na razie mam szczęście na przydziały w terminach połowa maja- połowa połowa października. . Mam nadzieję , ze komuś ten opis sie przyda ..nie konieczne tylko na pobyt w KODZe ale ogólnie w Kudowie :D. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

To ja jeszcze raz podziękuję Berbli. Jestem częstym gościem w Kudowie choć niekoniecznie sanatoryjnym. Znam to miejsce, ale z przyjemnością zobaczę inne spojrzenie na to miejsce.
W kwestii pokoi dla małżeństwa tyle razy się już wypowiadaliśmy, naraziliśmy się oburzonym parom. Dodam tylko coś takiego, co mnie niezmiernie zadziwia. W niedzielę był u nas wjazd ponad 200 osób na pobyty pełnopłatne i powiem Wam , że małżeństw jest zdecydowana mniejszość. Dziwne prawda? Tutaj przestają być nierozłączni? Zdecydowana większość to single.
Awatar użytkownika
Asik_
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2022 09:55
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Asik_ »

Berbla,ja również dziękuję za relację z pobytu I przepiękne zdjęcia :kwiat:
W 2020 roku byłam 7 dni w Kudowie w hotelu "Amalia" Błędne Skały to coś co będę wspominać do końca życia :serce:
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 32 razy

Post autor: Bibi2 »

Berbla jeszcze raz dziękuję za opis i relację z pobytu tutaj , a także niżej w dz.Uzdrowiska :kwiat:

Genever , pięknie to ujęłaś :)
ODPOWIEDZ