Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Wszystkich Muzyka jest dobra na każdy dzień,bez niej dzień byłby nie ten sam. Na powitanie dedykuje KRZYSZTOF KRAWCZYK - JAK MINĄŁ DZIEŃ Pozdrawiam i buziaki.
Witam marika Również się cieszę z powrotu,"wszędzie dobrze ale w domu najlepiej" dziękuje za piosenkę i odwdzięczam się tym samym lecz innym utworem ANNA JANTAR - MOJE JEDYNE MARZENIE
Witajcie dziwne te lato....ale trochę mi lepiej na duszy byłam na koncercie Lady Punk z orkiestra symfoniczną w Płocku ....miłe nowe doświadczenie muzyczne połączenie tak różnych form muzycznych pozdrawiam Wszystkich tu zaglądających.
Witam Atina Musiałbyć fajny koncert,ciekawi mnie czy zagrali utwór,który bardzo lubię i myślę,że ktoś się ze mną zgodzi czyli LADY PANK - MARCHEWKOWE POLE Pozdrawiam Serdecznie