i co byś zrobiła ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: i co byś zrobiła ?

Post autor: forumowicz »

To taka jesienna refleksja...,chyba potrzebna. Przyroda umiera...,a my może też powinniśmy pomyśleć o przemijaniu...!!! A może się boimy ???
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

mix, Carpe diem. :)

Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartkę i zacząć na nowo. :) pozdrowienia. :)
forumowicz

Sam się przestraszyłem myśląc o przemijaniu...,brrrrr...,aż mnie zmroziło. Yoko,Ty to masz optymistyczne nastawienie do życia...,brawo..!
A gdybym tak miał melancholię ? Co byś zrobiła ? Jak byś mnie pocieszyła ? ;)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj mix,co ja bym zrobiła :?: z tego co wiem mężczyźni nie lubią wyrażać swoich emocji.
Czasem wystarczy, być, przytulić i pomilczeć razem. :oops: może jeszcze dobre czerwone wino :?:
Z tego co zdążyłam się zorientować na forum, Masz wesołe usposobienie i takie stany chyba Tobie nie grożą :?: :lol: :lol: :lol: papatki
forumowicz

Oj tam..,oj tam...! Każdy ma chwile słabości. Ale trzymam Cię za słowo...,przytulisz mnie..,będziesz miła...ach..!!! ;)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mix, może, może kiedyś ;) ;) ;)
forumowicz

Fajna Jesteś...,poprawiłaś mi nastrój. ;)
forumowicz

Mix, na poprawę nastroju proponuję Ci kawę "widokówkę" w kawiarni znajdującej się w Perle Bałtyku,oczywiście w Kołobrzegu.
Wierz mi wypita w dobrym towarzystwie czyni cuda,ha,ha,ha,pozdrowionka.......
forumowicz

Blondi,wierzę że kilka osób z Waszej ekipy dołączy do nas w styczniu. Macie świetne rozeznanie i sprawdzone sposoby na miłe spędzanie czasu. Serdecznie pozdrawiam. :)
forumowicz

Oj tak,tak,tylko styczeń to troszkę za wcześnie na powrót,luty,marzec to już co innego.Do tego czasu muszę ochłonąć od nadmiaru wrażeń.Jak na razie Kołobrzeg ma mnie dość,szczerze! ;) :lol: :lol: .Pa,pa
ODPOWIEDZ