Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Z Głuchołaz do Jesenika-8.02/ 12.02/16.02/20.02.godziny odjazdu autobusów znalezionych w internecie.Reszta od znajomych,autobus Opole -Nysa ,Nysa -Głuchołazy ,Głuchołazy- Jesenik To chyba 2 dni podróży z Lublina
Dla tych co chcą dostać się do Jesenika.Bardzo blisko jest z miejscowości Javornik,która jest 3 km od granicy w okolicach Paczkowa,Jeżeli z innej miejscowości to ta wyszukiwarka z podanej strony znajdzie połączenia z innych przygranicznych miejscowości.Pamiętajcie,ze jest to Jesenik rejon Ołomuńcki.
Alice pisze:Irenko w temacie 1-5 maja zlot w Busku napisałam Ci połączenia.Jak chcesz szczegóły pisz na priv,lub napiszę tutaj jeszcze raz.Pozdrawiam.
Alice , dziekuje bardzo za informacje dotyczace polaczenia Mam kilka mozliwosci dojechania , ale pojade o 6.00 rano z Olsztyna do Kielc , a potem dalej do Buska pozdrawiam wiosennie Irena
Witam! Poszukuję połączenia z Krynicy Górskiej do Zakopanego ! Mieszkam daleko od tej części naszego kraju i nie wiem nic na temat dojazdów w tym rejonie. Informacje w internecie są niespójne, podobnie jak telefoniczne (PKS). Bardzo proszę o pomoc.....
Zuza