Uniejów 19.02.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewita 42
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 07:36

Re: Uniejów 19.02.2013

Post autor: ewita 42 »

Seweras jezeli jestes kobieta to nie bedzie problemu . :lol:
ewita 42
Kuracjusz
Kuracjusz

Bedziesz miala tam rozne cwiczenia ale to nie jest tak ze caly czas jest z taba rehabilitant pierwszego dnia ci pokarza i potem sama sobie robisz ,bardzo chwalili masazyste ,ja nie mialam masazy bo i tak srobek by mi nie wymasowal , ale podobno super chlopak to robil
Awatar użytkownika
quatro
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2013 11:20

Post autor: quatro »

No tak - masaże! Uwielbiam:) I skoro jeszcze miał dobre opinie to jestem przeszczęśliwa 8-)

Co do ćwiczeń to szkoda, że rehabilitant nie koryguje na bieżąco ćwiczeń, bo wiem jak mała zmiana pozycji na żądanie rehabilitanta, zmienia całe ćwiczenie. Wystarczy docisnąć plecy, albo obrócić miednicę i już inna partia kręgosłupa pracuje... No ale przy tylu ludziach nie sposób pewnie to dograć.

A ile tam na turnusie jest ludzi?
ewita 42
Kuracjusz
Kuracjusz

No wlasnie tak jest z tymi cwiczeniami jak zle cwiczysz to potem boli ja tez tak mialam myslalam ze mi sroba pekla tak mnie napieprzaly plecy . Nas kuracjuszy bylo 100
Awatar użytkownika
quatro
Kuracjusz
Kuracjusz

Uuuu to spory tłum :roll:

Ktoś pisał o wieczorkach tanecznych - czy to główna rozrywka wieczorna? A może jest jakieś kino w Uniejowie? Nie mogę co prawda znaleźć na necie takiej info, najbliższe znalazłam w Turku, no ale to już 20 km drogi. A w pokojach są TV? Na zdjęciach na stronie IZC widać TV ale nie wiem czy to przypadkiem nie są te pokoje dla komercyjnych pacjentów :P

A wogóle to się cieszę, że to już za 3 tygodnie. Mam nadzieję się podreperować i odpocząć 8-)
ewita 42
Kuracjusz
Kuracjusz

Wieczorki taneczne sa ale to nie jest glowna rozrywka wszyscy sobie zapewniaja rozrywki w pokojach jak sie zintegrujesz z fajna grupa to bedzie super a kina to tam chyba nie ma bo to taka mala wiocha do ktorej jest z km albo lepiej i piec sklepow . Integracja to podstawa bo inaczej umrzesz z nudow
Awatar użytkownika
quatro
Kuracjusz
Kuracjusz

Tyle, że ja marzę o nudzie ;) o wyciszeniu, o obejrzeniu zaległych filmów, przeczytaniu książek, wyspaniu się itp. :roll:
i rehabilitacji oczywiście 8-)

Na codzień mam takie urwanie głowy, że jak nie zwolnię to źle skończę...
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Będziesz miała cisze nikt nikogo na siłę nie integruje nasza grupa pewne grono było wspaniałą paczką za którą tęsknie a najbardziej za Ewitą z nią byłam w pokoju ja miałam role organizacji rozrywki ona porządku. Na turnusie byli cudowne osoby które będę pamiętała do końca życia. Pozdrawiam Eleri
ewita 42
Kuracjusz
Kuracjusz

No narescie moja Elcia sie odezwala ja tez za toba tesknie , my z Elcia to sie super dobralysmy ,ale rzeczywiscie byly osoby mniej zadowolone :twisted: .Pospac to sobie tam nie pospisz rano bo sniadania sa juz od 7 , ale w miedzy czasie drzymki mozna lapac
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Chyba że dostaniesz śniadanie do łóżka tak jak Ewcia
ODPOWIEDZ