Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bedziesz miala tam rozne cwiczenia ale to nie jest tak ze caly czas jest z taba rehabilitant pierwszego dnia ci pokarza i potem sama sobie robisz ,bardzo chwalili masazyste ,ja nie mialam masazy bo i tak srobek by mi nie wymasowal , ale podobno super chlopak to robil
No tak - masaże! Uwielbiam:) I skoro jeszcze miał dobre opinie to jestem przeszczęśliwa
Co do ćwiczeń to szkoda, że rehabilitant nie koryguje na bieżąco ćwiczeń, bo wiem jak mała zmiana pozycji na żądanie rehabilitanta, zmienia całe ćwiczenie. Wystarczy docisnąć plecy, albo obrócić miednicę i już inna partia kręgosłupa pracuje... No ale przy tylu ludziach nie sposób pewnie to dograć.
No wlasnie tak jest z tymi cwiczeniami jak zle cwiczysz to potem boli ja tez tak mialam myslalam ze mi sroba pekla tak mnie napieprzaly plecy . Nas kuracjuszy bylo 100
Ktoś pisał o wieczorkach tanecznych - czy to główna rozrywka wieczorna? A może jest jakieś kino w Uniejowie? Nie mogę co prawda znaleźć na necie takiej info, najbliższe znalazłam w Turku, no ale to już 20 km drogi. A w pokojach są TV? Na zdjęciach na stronie IZC widać TV ale nie wiem czy to przypadkiem nie są te pokoje dla komercyjnych pacjentów
A wogóle to się cieszę, że to już za 3 tygodnie. Mam nadzieję się podreperować i odpocząć
Wieczorki taneczne sa ale to nie jest glowna rozrywka wszyscy sobie zapewniaja rozrywki w pokojach jak sie zintegrujesz z fajna grupa to bedzie super a kina to tam chyba nie ma bo to taka mala wiocha do ktorej jest z km albo lepiej i piec sklepow . Integracja to podstawa bo inaczej umrzesz z nudow
Będziesz miała cisze nikt nikogo na siłę nie integruje nasza grupa pewne grono było wspaniałą paczką za którą tęsknie a najbardziej za Ewitą z nią byłam w pokoju ja miałam role organizacji rozrywki ona porządku. Na turnusie byli cudowne osoby które będę pamiętała do końca życia. Pozdrawiam Eleri
No narescie moja Elcia sie odezwala ja tez za toba tesknie , my z Elcia to sie super dobralysmy ,ale rzeczywiscie byly osoby mniej zadowolone .Pospac to sobie tam nie pospisz rano bo sniadania sa juz od 7 , ale w miedzy czasie drzymki mozna lapac