Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
[ obrazek zewnętrzny ]
I znów Kruszynko nareszcie zaświeciłaś......... a samotna to ty pewnie , ze nie jesteś bo masz mnie
A z tej okazji
życzę Tobie pogody ducha,optymizmu, pomyślności wszelkiej,wymarzonej limuzyny, własnego gniazdka,stu milionów kolorowych papierków i dużo zdrowia, żeby to wszystko wytrzymać.
Dziękuję Słoneczko czyżby już ktos mnie pozbawił.....min pogody ducha?
To nie jest mozliwe zapewniam Ciebie
P.s a co jest w tej foteczce w rameczce? czyzby upragniona limuzyna? O tak tego bardzo potrzebuje i tylko tego.
Kruszynko,wiele szczęścia i radości z okazji Twoich Urodzin.Nie spełnią się Twoje najskrytsze marzenia i plany.
Twórz owocnie swoją Poezję.Przesyłam serdeczności