Ja to pisze do was Lady luksus,mnie wystarczy stodoła,licha strawa i dobra zabawa
INOWROCŁAW-KUJAWIAK -proszę o opinie
-
forumowicz
Re: INOWROCŁAW-KUJAWIAK -proszę o opinie
Ja to pisze do was Lady luksus,mnie wystarczy stodoła,licha strawa i dobra zabawa
-
aleks6
- Kuracjusz

- Na forum od: 29 sty 2014 21:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
asiammm1asia pisze:Eliza, dzwoniłam do Kujawiaka i można przyjechać dzień wcześniej..za łóżeczko trzeba zapłacić 70 złotych, ale od rana jesteś na miejscu:)
Mam trochę złe doświadczenia z Ciechocina, byłam z NFZ, i jak przyjechałam o10 rano to był tłum i pokoje po remoncie już pozajmowane... kolejka do lekarzy ...
No to fajnie,że jest możliwy przyjazd dzień wcześniej.Ale cena tego noclegu...hmmm
Jednak zaletą będzie możliwość uniknięcia wspomnianych kolejek przed gabinetami
-
asiammm1asia
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2013 15:08
-
aleks6
- Kuracjusz

- Na forum od: 29 sty 2014 21:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Ale może na głodnego przepuszczą w kolejce do lekarza
Chodzi o jakość zabiegów, warunki socjalne /czy rzeczywiscie Kujawiak to nora, jak pisze Losmiel?/ wyżywienie... no i czy jest z NFZ czy z ZUS? bo to chyba ma znaczenie jesli chodzi o warunki. Pozdrawiam
A.. i nie zamartwiaj się o męża, wróci stęskniony do Ciebie.
-
forumowicz
Ej żona spoko,bez nerwacjizona pisze:moj maz w Kujawiaku przebywa od czwartku
-
forumowicz
Najwazniejsze jest dobre towarzystwo,zawszeelizaa pisze:Witaj, Zona. To masz najświeższe wiadomości z Kujawiaka. Jak tylko mąż zda Ci relacje to napisz nam, proszę, jak tam jest w tym Kujawiaku?
Chodzi o jakość zabiegów, warunki socjalne /czy rzeczywiscie Kujawiak to nora, jak pisze Losmiel?/ wyżywienie... no i czy jest z NFZ czy z ZUS? bo to chyba ma znaczenie jesli chodzi o warunki. Pozdrawiam![]()
A.. i nie zamartwiaj się o męża, wróci stęskniony do Ciebie.