bozena180 pisze:a więc taktrzeba składać na nowo wszystkie dokumenty tak jak na grupę i dodatkowo jest dokument który trzeba wypełnić - takie oświadczenie
najgorsze jest to że trzeba znowu iść do lekarza i brać zaświadczenia o stanie zdrowia
no i stawać na komisje powtórną masakra
![]()
![]()
Jest to totalna IGNORANCJA .
Poszedłem sobie ją wyrobić Potrzebuję ją Tylko , aby niejednokrotnie mieć miejsce w pobliżu Klinik czy Szpitali!
W maju odebrałem Orzeczenie -Stopień Znaczny ,Ale bez Właściwych oznaczeń .-bo orzeczenie było z przed 1-lipca
Wg Informacji uzyskanych od Pani w MOPSIE Ubiegać MOGĘ się , ale muszę ponownie stanąć na Komisję i Dostanę , ale muszą Być DOKUMENTY DATOWANE po 1 -LIPCA
Lekarz rodzinny -złożyłem wniosek 5 lipca do Dziś nie wypełnił bo Uczą się Nowego Zadanego Przez MZ programu komputerowego Średnia wizyta w gabinecie to minimum ..60
Do systemu wpisują ..WSZYSTKO schorzenia , pobyty w szpitalach i jak sama stwierdziła Mój wniosek , a takich ma kilka wypisze HURTEM w okolicach 15 września !!
Zresztą stwierdziła ,że nie jest wypisywaczem co 2-3 miesiące tych samych zaświadczeń