Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Po nocnym deszczu ,upalny dzień
Piąteczek weekend na horyzoncie
Dziękujemy za pozdrowienia
Andrzej emocje siatkarskie ,kibicujemy
Hello nocne marki ,pozdrawiam
Dzięki. ..buziole moje
U mnie przyjemnie 21 stopni...trochę pokropilo...ale powietrze zupełnie inne...
Dostałam skierowanie na 4 dawkę szczepionki...idę a co mi tam....nic mi nie było po 3 to i myślę że 4 też mnie nie rozloży
Miłego weekendu. ..trzeba się przygotować do meczu.......
Dzień dobry
Po deszczu ,upalnie pochmurnie
Nie trzeba podlewać ,jedna praca mniej
Zosia zagościła ,pozdrowienia pozostawiła ,inni też
Małgoś , kibicujemy mecz ,stawiam na wygraną
Córka nad morzem ,tłumy w Pobierowie
Weekend czas rozpocząć ,ostatni tydzień intensywny
Hello nocne marki ,pozdrawiam
U nas w końcu około 19 przeszła burza z deszczem. Deszczu u nas jak na lekarstwo. Dyżur przedłużył mi się że względu na uporzywe podmuchy wiatru, deszcz, mały grad i grzmoty. Wolałam posiedzieć dłużej w szpitalu niż jechać w paszczę lwa . Miłego wieczoru życzę i buziaki zostawiam
Lwica bała się dostać w paszczę ....lwa
Popadało troszkę i myślę że nic nikomu się nie stało oprócz podlanych ogródków,
Zosia zagościła to Miłe,oczywiście Stali Bywalcy jak zwykle znależli czas aby coś skrobnąć ,Kolorowych i Spokojnych Życzę, Papatki