Sanatorium z ZUS
Re: Sanatorium z ZUS
-
krzycholu
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 wrz 2014 16:19
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Termin niestety odległy -połowa listopada w Szp.nr1 w Ciechocinku. ....
Terminy czy to NFZ czy ZUS strasznie sie wydluzyly......
-
MaryKate
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 gru 2014 13:40
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowano: 9 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Domyslilam sie ze wysylaja blisko, po pobycie w san Sopot . na Prewencji byli ludzie z pomorza.W gory nie moge niestety jechac ale mysle ze morza tez nie daja. wiele dobrego slszalam o Poddebicach .Bede probowala, tylko mam problem bo jak nie zalape sie na wrzesien to nie dostane urlopu. Dzieki i pozdrawiam Elaemik pisze:Elu, ta mapka dotyczy całej Polski. Jestem z łódzkiego. Gdy byłam na komisji, ale to był 2014 rok kuracjuszy wysyłano do Ciechocinka, Uniejowa, Aleksandrowa, Osieczka i Poddębic. Bo blisko. Mi pani powiedziała, że góry nie wchodzą w rachubę ( ale niektórzy podobno jeżdżą).
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Staż sanatoryjny: 3
- Fionka
- Przyjaciel forum

Pierwsze slysze o ambulatoryjnym a to Ci dopiero cwaniaki.Moze trzeba aby lekarz dopisal ze wskazana zmiana klimatu i tak jak u mnie dopisal leczenie klimatyczne, ale to zalezy od choroby.Jade w poniedzialek zalatwiac sprawe bo mam nadzieje zalapac sie na wrzesien .Do nfz-tu tak jak i Ty bede skladala zima.Ciesze sie ze jestes zadowolona z wyjazdu.Pozdro.Elaaniag pisze:wiesniaczko ,nie jeszcze nie skladalam mam zamiar dopiero w styczniu to zrobic ,martwie sie tylko zeby znow nie dostac ambolatoryjnegotakie dosrtalam rok temu.Jesli chodzi o moj pobyt teraz w sanatorium to bylo swietnie bardzo mi sie podoba;lo jestem zadowolona i w grudniu znow skladam ,bo podobno trzeba odczekac pol roku
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Staż sanatoryjny: 3
- Fionka
- Przyjaciel forum

Spoko t moze niech lekarz napisze ze masz problem z dochodzeniem na zabieg lub cos w podobie .Oni potrafia jak chca tak skaplikowac informacje ze nawet Zus moze dac wiare w to co pisza.aniag pisze:) dziekuje .Wiesnaczku raczej na moje schorzenie czyli kregoslup nic nieda dopisanie ze zmiana klimatu
![]()
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
We wrześniu 2014 roku byłam w Ustroniu, było parę osób z łódzkiego oddziału ZUSemik pisze:Elu, ta mapka dotyczy całej Polski. Jestem z łódzkiego. Gdy byłam na komisji, ale to był 2014 rok kuracjuszy wysyłano do Ciechocinka, Uniejowa, Aleksandrowa, Osieczka i Poddębic. Bo blisko. Mi pani powiedziała, że góry nie wchodzą w rachubę ( ale niektórzy podobno jeżdżą).