Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
forumowicz

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: forumowicz »

Jakaś choinkowa wystawa. Piknie...tylko znowu zwiedzanie ciemną nocą...
P_20181218_201317.jpg
P_20181218_201317.jpg (24.85 KiB) Przejrzano 146 razy
Załączniki
P_20181218_201331_LL.jpg
P_20181218_201331_LL.jpg (24.29 KiB) Przejrzano 146 razy
P_20181218_222428_LL.jpg
P_20181218_222428_LL.jpg (26.68 KiB) Przejrzano 146 razy
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Witajcie, To jest arsenał, składowisko bomb od A do N, nawet nie widać drzewka :lol: :lol: :lol: .
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

Florciu.......... jak to moja babcia mawiała........ "głodno, chłodno i do domu daleko" ......... :D Dobrze, że choć na brak jedzonka nie narzekasz..... :) A te choinki śliczne.......... takie bogate. Nacieszysz oczy świątecznym widokiem :)
No to bezpiecznie wracaj do domu na święta :)

https://www.youtube.com/watch?v=DDt3u2Ev1cI

Witam wszystkich bardzo cieplutko........ dziś robię za dekoratorkę :D Idę do córci stroić dom :lol:
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Cygana »

Witam i o zdrowie pytam :kwiat: .....wszyscy zabiegani, Bozenko twórczych pomysłów....Florcia wracaj bezpiecznie ...I ja za pracę się biorę ...do wieczorka, miłego dnia :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy

Post autor: malgorzatas »

Pozdrawiam Wszystkie wesołe elfy z kamienicy :D
Jak się czujecie :?: bo ja tryska zdrowiem.... :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No tak Bożenki brakło to nie ma kto przypilnować..... śnieg leży nie odgarnięty, chodniki nie posypane piaskiem. Dobrze że szedłem na czworakach to ręce i nogi mam całe. Idę spać bo takie chodzenie straaaaaaaaaasznie męczy :lol: . Miłej nocki dobrego dzionka :) .
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz

Post autor: Cygana »

Dobry wieczór ... :o cicho sza...wszyscy padnieci jak to przed świętami, to na paluszkach sobie uciekam ...spijcie dobrze DOBRANOC :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

No masz ci los.......... to nasz dozorca też do przygotowań świątecznych został zagoniony i nie odśnieżył?? :roll:
Jeszcze i to ma na nasze głowy spaść? Ni ma tak lekko........ trza upomnienie dozorcy wysłać... niech przygotuje "obejście" kamienicy na te święta :D

Dobrej nocy zapracowani mieszkańcy...... śpijcie snem spokojnym i zbierajcie siły na świąteczne kolędowanie przy osiedlowej choince :D

Florcia........... a Ty już wróciła? Teraz to chyba ten szał przygotowań do świąt Cię ogarnie :) No i pewno jak każdego z nas....... będzie Cię mało :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzień dobry Kochani. Wróciłam późnym wieczorkiem. A tu jeszcze psina po operacji. Kurczę..tak mi się marzy wolny dzień, ot tak na luzie.
Zmykam do pracy. Odśnieżyłam schodki. Sprawdźcie pod drzwiami są ciepłe rogaliki. Buziaczki na udany dzień.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam wszystkich, jeszcze się załapałem na ciepłe, schody odśnieżone to chodnik posypię, żeby nikt się nie wywrócił bo święta w gipsie byłyby niewesołe, miłego dnia :)
ODPOWIEDZ