Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę samochodem. Mogę zabrać osoby z Gdańska lub okolic. Wyjeżdżam z Pruszcza Gdańskiego o ósmej 5 kwietnia. Przyjazd do Krynicy ok.19-20. Trasą S7 to mogę zabrać też kogoś po drodze. Zapraszam do wspólnej podróży. Janek.
Felice sprawdzałam na ePodróżnik i widzę że nicnie pasuje. Ta inf. to dla mojej siostry ( bardzo stresuje się wyjazdem) chcę jej pomóc. Może coś znajdziemy.
A patrzyłaś na stronę HOPER. Z pewnością jeżdżą do Połczyna . Nie są tani .Jeśli chodzi o BlaBlaCar , to ogłoszenia do konkretnej miejscowości , na konkretny termin , ukazują się max tydzień wcześniej.