Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
BozenaP
Na forum od: 19 kwie 2013 18:33

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: BozenaP »

Witam, jadę do sanatorium 8 maja 2013, Matylda odezwij się na maila [email].pl . Jadę z Łukowa woj. lubelskie.
Bozena
matylda8
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2013 19:04

Post autor: matylda8 »

DO Bozena P
Witam ja jadę z Lublina busem nocnym z ul.Ruskiej przy PKS o godz 20.30, 7 maj2013 rano w Gdańsku około 5.10 pozdrawiam i zapraszam pa pa
dominika
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2012 08:59

Post autor: dominika »

W Gdańsku Sobieszewie byłam 2 lata temu i byłam b.zadowolona.Obiekt przyjemny, pokój w którym mieszkałam ładny, łazienka była nowa, jedzenie domowe-smaczne,porcje nie za duże ale tak wszędzie teraz karmią,baza zabiegowa w normie, ale dla mnie najważniejszy był spokój panujący wokół obiektu.W pobliżu las, blisko plaża.Sobieszewo to obecnie dzielnica Gdańska,a tak naprawdę to "dwie ulice na krzyż",zero hałasu,podstawowe sklepy.Mi to odpowiadało ponieważ mieszkam w dużym mieście i spędzenie 24 dni w spokoju i bez większego zamieszania dużo dało, a jak komuś brakuje atmosfery miejskiej to można pojechać do Gdańska autobusem podmiejskim.
matylda8
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2013 19:04

Post autor: matylda8 »

do Dominiki
Witam ja do Sobieszewa jadę po raz pierwszy lubię spokój i spacery nad morzem ciekawe jak dopisze nam pogoda i jakie są zabiegi ?
pozdrawiam :)
malgorzata1234567
Na forum od: 21 kwie 2013 18:09

Post autor: malgorzata1234567 »

:D do Sobieszewa jadę po raz pierwszy od 28 czerwca, czy ma ktoś taki termin? :)
pppiterek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2013 22:59
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: pppiterek »

Nikt z tej brzydszej płci nie jedzie więcej na 8 maja? Mam być rodzynkiem na tym terminie?
Maciej
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2013 23:22

Post autor: Maciej »

Relaks i wypoczynek od 28 czerwca zaczyna się również i dla mnie ;)
elvira
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2013 22:50

Post autor: elvira »

Czy na 3 czerwca do Sobieszewa jest nas tylko troje? Kto jeszcze w tym terminie????? Odzywajcie się plssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gosiag
Na forum od: 23 kwie 2013 22:19

Post autor: gosiag »

Także mam skierowanie na 28 czerwca :)
Maciej
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2013 23:22

Post autor: Maciej »

...coraz lepiej ! Z jakich miejscowości podróżują Drogie Panie: malgorzta1234567 oraz gosiag?
Czy ktoś z kuracjuszy na 28 czerwiec wybiera się autem i będzie jechał trasą Iława-Malbork?...
Chetnie się zabiorę. Oczywiście dorzucam do "zupy" :)
[email].pl
ODPOWIEDZ