Szalona Paczka
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Tu Szalona Paczka
Szanowna Gieniu - w tym "szalonym" temacie możemy trochę poszaleć i nie żałować sobie nawet takich kalorycznych szaleństw
W innym temacie TUTAJ możemy spalić te kalorie, a przy okazji zadbać o zdrowie i kondycję
Polecam i jedno i drugie
Re: Szalona Paczka
Dziękuję jeszcze raz Tobie Atinko i Gieniu za dobre słowo w innym wątku...Kochane jesteście.
Atinko...dokąd ruszasz do sanatorium?Nie dam rady doczytać się?
Ja wraz z mężem również oczekuję w kolejce.Mamy numerki lekko ponad 6000.Kombinuję aby latem wziąć coś ze zwrotów...Takim póżnym latem.Namawiam również Balbinkę aby złożyła papiery..U nich wszystko jakoś szybciej leci.Będziemy kombinować aby pojechać w trójkąciku hihi..
Buziaki wszystkim i miłej zabawy kuracjuszom bieżącym.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 255 razy
- Podziękowano: 137 razy
Re: Szalona Paczka
Ewanko .... Byłam w Iwoniczu w październiku , przepiękny widok z balkonu ( 3 piętro ) ściana przeróżnych barw , niesamowity widok ., ściana lasu
W kwietniu tego nie będzie , ale mnie wystarczy aby nie padało , a gdyby nawet , też będzie dobrze
Czytam , że dokoła mnie zima , pługi , zaspy , a u mnie ulica czysta i sucha , śniegu ani śladu , lekki mrozik teraz zaczyna ścinać trawę przed domem ..
U mnie obecnie dyżur domowy , wnuk na kwarantannie . Przed feriami był na kwarantannie , bo koleżanka z klasy miała pozytywny , potem ferie , tyle co w poniedziałek poszedł do szkoły , pojechał na basen , we wtorek rano dzwonią ze szkoły , aby zabrać dziecko , bo okazało się , ze pracownik basenu ma pozytywny .... kwarantannie nie podlegają dzieci , które nie były na basenie , czyli kilka osób z Jego klasy .
Z tego co mówił nie mieli bliższego kontaktu z tym ratownikiem , no ale .....
Trochę marudzi , bo chce do szkoły , ale docierają do Niego moje tłumaczenia , że tak naprawdę nie ma ograniczeń , może wyjść na podwórze , pokopać piłkę z babcią i bratem
Niech to się juz się skończy