Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry Nocne
Bardzo Was przepraszam ze się nie odzywam ale tak jakoś wyszło,teraz jest mój sport to zaglądam częściej....
Życzę wszystkim razem i każdemu z osobna dużo zdrowia,serdeczności i pięknych chwil.........
A tutaj nikogo nie ma...strajk głodowy
No to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkim udanych wakacji...pięknych pobytów sanatoryjnych i udanego lata...
Zdrowia życzę i mam nadzieję że u Was wszystko dobrze...tylko proszę nie brać przykładu ze mnie....
Dzień dobry.
Pochmurny dzień z opadami deszczu ,przyroda się domaga .
Weekend ,sobota pozostaję w domu
Nocne marki ,mniej zaglądają do tematu
Małgorzatas, zagościła ,dawno nie obecna na forum.
Jedni na wyjazdach ,inni oczekują ,życie kołem się toczy .
Miłego spokojnego dnia i weekendu ,pozdrawiam.
Jak to się mówi, siedzimy i nic się nie dzieje.
Pierwsza część jedynej z Opola obejrzana teraz 2 część meczu Dortmundu z Realem Wlasnie Goool Real strzelił .
Czekamy na mecz siatkówki .
Miłego wieczoru życzę, nocy