kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
renialek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2012 15:58

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: renialek »

Stada.Ciechocinek super.NFZ lubelski dobrze działa ...mam rodzinke z okolic Lublina i oni sobie też chwalą...niestety ja ze śląskiego ...i tu różnie bywa z numerkami i przydziałami......i panie z NFZ może nie wszystkie ale w dużym przypadku delikatnie mówiąc mało sympatyczne...a czekamy na sanatorium ok 24 m-cy.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Post autor: Bozena2 »

witam wszystkich
u mnie nie jest wprawdzie tak super szybko jak u meteo, ale i tak przyśpieszyło.500 nr w ciągu tygodnia to byłoby ok, wyjazd wypadłby około września, a to dobry miesiąc na wyjazdy w góry. oprócz zabiegów można się zachwycać pięknem jesieni.
życzę szybkości przy realizacji.
pozdrawiam
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Byłam w sanatorium ale z ZUS-u w terminie od 2 listopada. Jak przywitałam się z pensjonariuszkami to powiedziałam,że ja mam szczęście i będziemy mieli w ciągu 4 tygodnie 4 pory roku. Tak było, w listopadzie przez 1 tydzień było jak we wrześniu albo i sierpniu / były odcinki w górach gdzie szliśmy w krótkim rękawku/ cudownie ,potem jesień , a na koniec tak sypnęło śniegiem zrobiło się jak w bajce. Z tego wniosek, że o każdej porze roku można się załapać na ładną pogodę.
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

No i stało się!!!! Wreszcie!!!! Tak jak przewidziałam dzisiaj w przeglądarce patrzę, a tam..... skierowanie do realizacji!..... patrzę dalej ARKA!!!!!!, no i termin- 29.01-19.02. SUPER, SUPER!!!!
Znam to sanatorium, bo byłam tam prywatnie. Tam nie sposób się nudzic, a w dodatku jadę z mężem, samochodem i sobie troszkę pozwiedzamy okolice w weekendy. Ale się cieszę, nareszcie się doczekałam. Przydział otrzymałam przy numerze 2191. Z Wielkopolskiego NFZ.
renialek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam wszystkich.
Emi- super gratulacje wreszcie sie doczekałaś...i jeszcze jedziesz z mężem.Piszesz,że ARKA ale do jakiej miejscowości?
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ARKA Kołobrzeg
renialek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Emi...och Kołobrzeg...musze sie przyznać,że Ci stroszke zazdroszcze....oczywiście żartuje...ciesz się...po świetach powolutku pakowanko.
Moj numer zmniejszył sie dzisiaj o ponad 200 i jest 3980.
Pozdrawiam wszystkich tych już zadowolonych i tych cierpliwie oczekujących.PA
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Renialek, myślę, że jeszcze w tym miesiącu się dowiesz kiedy i gdzie pojedziesz. Życzę Ci tego z całego serca. Ja jeszcze niedawno miałam 3700, później 2 x spadło po 200 numerków , 2x po 500 i się doczekałam. Tak, że chyba przed świętami będziesz też się cieszyć.
Ja niestety muszę teraz jeszcze poinformować mojego szefa, że biorę 3 tygodnie urlopu. U mnie to pół biedy, gorzej ma mój mąż. Więc jeszcze mamy stresik jak to przebrnąć.
Pozdrawiam
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Gratulacje, fajny termin i suuuuuper miejsce. Nie ukrywam ale zazdroszczę. Miłego wypoczynku, mówiłam szybko schodzą numerki Emi pakuj się!!! i stało się
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

emi13214 , gratulacje :) życzę miłego wypoczynku.
Zablokowany