Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
tak mam ,dziś specjalnie pod Biedronkę podjechałem nie było tych co poprzednio to brałem co zostało i będzie eksperyment bo kupiłem z dodatkami a miał być bez ,zobaczymy zawsze to nowy smak
Jak by jej za każdego ślimaka policzyć musiała by dożywocie dostać swoją drogą żartujemy sobie i nikt się nie obraża wciąz mnie zadziwia ludzie zachowanie na poprzednią sytuacje hm
Nie warto do tego wracać, szukały te osoby tylko pretekstu. Nie chcą nie ma przymusu. Najważniejsze , że my jesteśmy i jest gitara, znaczy ty, ja, Kasia, Entropia i nasz generał Kiler który toczy codziennie bitwy z obcymi.
Urabialam tajnego agenta.Nowego utrzymanka kota.Tłumaczyłam mu że jest jeżem i lubi slimaki.On ciągle odpowiada "miau"Uparty ofutrzony.
Nie wtrancalam się w męskie rozmowy.Fajnie poczytać jak faceci pisza o gotowaniu. Na serio.
.