Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
"Zajumany" czyli wykorzystany z poprzedniego hasła? Dobrze rozumiem Gieniu? W takim razie kilka Twoich też jest
" zajumanych" Myślę, że to nie uniknione. No chyba, że dodamy aneks do zasad zabawy, żeby starać się układać tylko nowe wyrazy. A z kolei musielibyśmy wracać, wertować poprzednie strony i ciągle sprawdzać. To już nie byłoby takie zabawne
Nula , ja tylko żartuję ... moim " konikiem " są anagramy ..... a krab jest anagramem słów , które ja podałam ... krab , bark , brak .... dlatego napisałam , że ktoś tego kraba mi podkradł
Takimi samymi anagramami są np. akr , rak , kra i wiele innych