Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kaska pisze:A tak poważnie to zawsze było moje marzenie, żeby skoczyć sobie ze spadochronem
Ja bym się bała... Tata 3 razy skakał i do dziś wspomina
Entropia!Jesli Twój tata skakał w aeroklubie bialostockim to mozemy się znać Moich braci na 100 %.Mnie lekarz sportowy nie dopuścil do skoków po roku przygotowań przez kręgosłup.Moi bracia mieli:wiecej szczęścia. Jeden ok.100 skoków a drugi ok.200.Skoki wciagaja.Chce się ich wiecej.i więcej .Jeden z nas już nie żyje. Czasza nie otworzyła się. Był wice-mistrzem Polski w skokach do celu.
Dobranoc!