Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bydgoszcz gdzieś mi przewineło czytając że Kasia miała jechać czy ktoś bo ja jutro chyba żone na pociąg do Bydgoszczy mam rano zawieźć i chyba pobudka przed 4 rano mi się bodaj szykuje zobaczymy dziś dokładnie wieczorem
Nie pamiętam nazwiska ale też tam bywałem lekarz przyjmował tam i w Toruniu ale to neurochirurg był jakiś kasował jak za zboże dziad jeden mało że człowiek chory to jak biedny jesteś to zdychaj lub czekaj na wieki wieków amen
Pancernz pisze:Nie pamiętam nazwiska ale też tam bywałem lekarz przyjmował tam i w Toruniu ale to neurochirurg był jakiś kasował jak za zboże dziad jeden mało że człowiek chory to jak biedny jesteś to zdychaj lub czekaj na wieki wieków amen
Niestety .leczenie się jest kosztowne.Oni Wychodzą z założenia że są panami życia i śmierci. Takich Judymow jest niestety nie wielu. Kiedyś zalam pytanie córce lekarki kim chciała by być w przyszłości? Odpowiedziala że lekarzem bo dużo zarabiają.
Dużo to mało powiedziane to jest jak przepaść idąca w dziesiątki tysiące zł i tak jak mówisz paniska życia i śmierci.gość przed szpitalem onkologicznym pyta się mnie wprost ile dałem w łape za prześwietlenie żony ,mówię mu ,że nic czekałem normalnie w kolejce a on do mnie : a ja dałem 2tys za ciotkę której lekarz obiecywał góry kilka dni potem kobieta zmarł a lekarz nawet co oczywistę nie przeprosił ale koperte przyjął jak coś zupełnie naturalnego