Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: GIENIA »

Danii , podeslę Ci na priv link , bo tutaj zostanie usunięty ... posłuchaj co mówi jedna z posłanek na temat pandemii ;)

Moja sympatię , Ysy zyskał w chwili poznania na forum :D
Gość

Post autor: Gość »

W Niemczech jest tak:
nie ważne czy jesteś zaszczepiony czy nie, opuszczasz kraj, wyjeżdżasz do sanatorium, czy do innego miasta masz zrobić test i po powrocie to samo. Każdy Niemiec ma co dzień jeden darmowy test i może z niego skorzystać lub nie, jego wola. Zaszczepiony czy nie, jest dodatni ma kwarantannę a u nas może a nawet powinien rozsiewać

To przychodzi ze skierowaniem i przeczytajcie te wypociny inteligentnego inaczej. Jak pokazałem to moim Niemcom to siedli na tyłkach a ze śmiechu
po podłodze się tarzali
Jeśli klikniecie na to zdjęcie to się otworzy

Obrazek
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ysy , ja próbowałam pisać o tym w innym temacie , zrezygnowałam jednak :) podesle Ci ten link , który podesłałam danii :)
Osoby zaszczepione traktowano jak świete krowy :shock: nie wliczały się do limitów , itd itp ..... chodziły i zarażały .... :shock:
Gość

Post autor: Gość »

Dziewczyny :serce: Ja Was zawsze kochałem :serce: :serce:
Jak piję toasty to zawsze za Was z prośbą abyście się nigdy nie spotkały :lol: :lol: :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W myśl zasady ...... " Pijmy za zdrowie naszych żon i kochanek , oby nigdy się nie spotkały " :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Ysy , widziałam to zawiadomienie ale co z ozdrowieńcami ? Nie są brani pod uwagę ?
Bo ponoć ważne jest przez 180 dni :? .
Gieniu , nie mam na PW nic od Ciebie :( .
Odnośnie spotkań to chciałabym spotkać się z fajnymi ludkami i Ysy nie wygaduj mi , że lepiej nie :lol: :lol: .
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Gienia jestem zaszczepiony trzema dawkami i przeciwko grypie i nikogo nie zaraziłem, a przebywałem przez 8 miesięcy wśród kuracjuszy sanatoryjnych i gości z Niemiec, a nawet wchodziłem do ich pokojów usuwać drobne awarie w czasie ich obecności.
W tym czasie też nie testowałem się, bo nie był takiej potrzeby, a kilka osób wyjechało z naszego ośrodka w trakcie trwania turnusów i byli to kuracjusze po testach robionych przed wyjazdem do sanatorium. :roll:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

:shock: :o Hej! 💘
O mamo !!!Co tu się porobiło.. :o Wątek ten nie może zniknąć!!! :evil:
Widzę że i sporo chorowieczek.. :serce: :serce: :serce:
Życzę duuuuużo zdrówka wszystkim 💕💕💕💕💕
Ysy..zawsze co się odwlecze to nie uciecze...zbieraj siły na mega wyjazd.Coś czuję.że los wyśle Ciebie na fajniusią miejscóweczkę... :D 💓
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

dani888 pisze: 16 lut 2022 20:27 Ysy , widziałam to zawiadomienie ale co z ozdrowieńcami ? Nie są brani pod uwagę ?
Bo ponoć ważne jest przez 180 dni :? .
Gieniu , nie mam na PW nic od Ciebie :( .
Odnośnie spotkań to chciałabym spotkać się z fajnymi ludkami i Ysy nie wygaduj mi , że lepiej nie :lol: :lol: .
Danii , sprawdziłam .... wysłałam ... ale wyślę jeszcze raz :)
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Dobry wieczór ,tak się cieszę - widzę same sympatyczne osóbki miło konwersujące . :D Danii dziękuję Ci kochana , wiem ,zawsze to czułam ,że masz wielkie serducho :serce: Myślę ,i mam taką nadzieję ,że wszystko wróci do normalności narazie w szalonej paczce ,a może i póżnej i może w naszym życiu .....kraju ,świecie ..Czasy mamy trudne i niebezpieczne każdy widzi :twisted: Wspierajmy się tu wzajemnie i nie obrażajmy na nikogo .W Szalonej paczce są same wyjątkowe i wspaniałe osoby :serce: Miłego wieczoru i spokojnej nocy życzę wszystkim :kwiat:
ODPOWIEDZ