Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Re: Paczka z Olecka

Post autor: entropia »

pawel1974 pisze:Nie wiedziałem Entropia , ze z ciebie taka kozica :D :D ME do lat 21 Polska prowadzi ze Słowacją 1:0! Już nie prowadzi :D :D 1:1!
Teraz to raczej nizinny kulawy baran :D 2 lata wstecz to dopiero hasałam :D zawsze jakoś najlepiej aktywnie mi się wypoczywało
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

U mnie było odwrotnie
Obierałem ziemniaki i tak przyglądałem sobie przez okno co gimby się tak rechoczą a oni rzucali kamieniami w ptaka przez siatkę ,jak nie wyskoczę na dwór i z ostrej rury do nich ,zabrałem tego ptaka i wypuściłem potem bo to młody był nielot pewnie się uczył ,niestety buraki mieli radochę że mu dokuczają na szczęscie nie zabili go a niewiele brakowało :(
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Remek ta młodzież , oczywiście nie wszystka to kompletne debile :twisted: :twisted: Ostatnio pokazywali jeża podpalili i do sieci filmik. Pi........e jak nie wiem co :twisted: :twisted: :twisted:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Kiedyś mój kot dorwal małego szpaka.Trzymał go w pyszczku wytrzeszczając oczy bo nie wiedział co ma z nim zrobić. Pisklę wiszczalo.nad nimi latała matka szpakaJa zaczęłam gonić kota zeby mu zabrać ptaka.za mną leciał mąż a za mężem córka. Wszyscy biegalismy wokół domu w tym samym kierunku.Kot z wytrzeszczem oczu uciekał przed nami.Akcja jak ze starej komedii albo filmu Beny Hilla.W końcu wpadłam na pomysł zmiany kierunku biegu.Kot wpadł prosto na córkę .Piskle przeżyło. :D
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Post autor: kaska »

A mnie nikt nie chce dobić :(
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja też przyznam się do czegoś złego :oops: :oops: :oops: Kiedyś zabijalam żaby w okrutny sposób. Myslalam.ze one swietnie bawiły się. Wyrywałam też nóżki pająkom i robiła z nich zegarki.Nauczyl nas tego starszy kolega.Nauczyl też nas jesc żyletki.skakać z wysokich kondygnacji.palić papierosy.pływać na tratwie po dość glebokim stawie ...itd..
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kasia! Mam nadzieję. że nie chcesz wiedzieć jak zabijalam te żabki.Bys nie chciała tak zginąć .Wierz mi.... :oops:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kaśka spokój mi tu :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Orfeusz pisze:Kasia! Mam nadzieję. że nie chcesz wiedzieć jak zabijalam te żabki.Bys nie chciała tak zginąć .Wierz mi.... :oops:
Tak więc z ksywą trafiłem hehe :D :D :D po prostu Kiler jak trzeba :D
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Całym swoim wywodem zmierzalam do tego.że nikt wczesniej mi nie powiedział. ze to bylo zle.Małe dzieci biorą przyklad ze starszych.Dorosli nie zawsze wiedzą co ich pociechy wyczyniaja.Wystarczy tylko wytłumaczyć w prosty sposób .Mój mąż przyznał się. ze przyklejał kapsle po piwe budaprenem do lapek kotów. Koty potem tak smiesznie biegaly a potem ginęły gdzieś. Oczywiscie nauczyl go tego starszy kolega :( Też myślał że kotom jest fajnie.
ODPOWIEDZ