Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu,nie szykuj się na jakieś kontrowersyjne rzeczy Pani Jax zbyt delikatnym językiem napisała tą książkę
Przy Sadze von Becków większe emocje mną trąciły....ale książka dobra
Witam
Jestem w trakcie czytania książki Magdaleny Grzebałkowskiej " 1945 Wojna i pokój".
Opisuje ten bardzo trudny rok w Polsce ,losy repatriantów ,ludzkie tragedie i losy .
To jedna z takich pozycji ,które według mnie powinny wkroczyć do szkół ,aby młode pokolenie miało świadomość przez co przechodzili i z jakimi trudnościami się borykali nasi dziadkowie
A ja ,tak za bardzo nie znam tej Pani
Jedyne co przeczytałam,to biografię "Beksińscy. Portret podwójny "
...ale jak zachwalacie,to może watro sięgnąć dalej
Może nie tyle zachwalam co polecam ,ale czytając przysłowiowy nóż się w kieszeni otwiera
Ja osobiście lubię tą tematykę choć czasem aż boli jak można drugiemu człowiekowi wyrządzać tyle krzywdy .
Są w tej książce ukazane postacie ,które doświadczyły wielkich cierpień ,ale zaraz za nimi pojawiają się też tacy którzy na tym cierpieniu żerują
Nutko wiesz ze ludzie zawsze dzielą się na tych dobrych i złych i na to rady nie ma .
Chyba najważniejsze żeby własne życie przechylać na tą dobrą stronę
Cześć Nutka
Przeczytałam dzisiaj książkę " Ludzie czy bogowie " , ale nie wiem czy to Twoje i innych czytelników klimaty...Niemniej jednak można się pokusić Niektóre rozmowy bardzo wciągały, inne nudne, z niektórych dowiedziałam się wiele ciekawostek . Mnie ta książka zainspirowała i przeczytam koleją część , która niedawno została wydana .