Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiecie, przez dwa dni w naszej kolejce nic a nic nie drgnęło. Dziś zeszło 74 oczka. Tydzień zamykam z wynikiem 1548.
Bunia, to chcesz powiedzieć że gdybym napisała pismo z prośbą o konkretny ośrodek i termin (wrzesień), oni są gotowi to rozpatrzyć?
Witajcie, napisałam dziś do naszego NFZ zapytanie, że chciałabym skorzystać ze zwrotów i muszę wiedzieć na kiedy planowany jest mój przydział , abym zdążyła przed nim zadzwonić po zwrot na maj. Oddzwoniła mi Pani z informacją, że na chwilę obecną jeszcze grudniowe wnioski mają przydziały więc na spokojnie po świętach mogę dzwonić, bo do świąt napewno nie dostanę przydziału.
No nie, następna napisała a NFZ przemówił ludzkim głosem telefonicznym ....
Może ja jakąś powieść czytam a nie relacje oczekująch zachodniopomorskich ludzików.
Joanno, super, dzwoń po świętach. Ciekawi mnie co byś chciała wydzwonić. A gdzie na pewno nie chcesz jechać.
Pozdrawiam
B.
Bardzo się cieszę, że będziesz miała szansę wydzwonić sobie zwrot. Mam nadzieję, że będzie on tam gdzie chcesz. Cieszy mnie też fakt, że w naszym NFZ pracują mili ludzie okazujący zainteresowanie naszymi prośbami. Pozdrawiam serdecznie
Cześć. Joanno zaczyna być ryzykownie. Ja jednego dnia miałam 233, a drugiego dnia przydział. Wiem, że czasami nic nie ubywa ale czasami szybko. Bywało 450 tygodniowo ale też prawie tysiąc. Nie zawsze też jest zwrot taki jaki pasuje. Pozdrawiam i życzę aby się udało.