Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A dla mnie się wydaje, że kiedyś z braku ciekawszych zajęć takie rzeczy się robiło. Ja synowi ciągle długie rozmowy od drugiego roku życia przeprowadzałam w tyłek nigdy od nikogo nie dostał, a na nudy organizowałam mu zajęcia i nie mam na co u niego narzekać... wszystko kwestia podejścia, wytłumaczenia, poświęcenia czasu i oczywiście osobowości dzieciaka, a wtedy otoczenie ma mniejszy wpływ... no tak mi się wydaje...
Tak Entropio! Dokladnie tak!Ty Go właśnie ksztaltujesz.Puszczony samopas też wyrabial by zle rzeczy.Malo jednak jest rodziców ktorzy mają czas swoim dzieciom.Ten pęd życia. ..