Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak hehe racja dodatkowo jak patrze na swoje dzieci i myśle kurde nie było by mnie nie było ich itd itd ,chyba pójde sobie poleżeć całe 5 m ,kawe wypiłem o 4,10 haha to sam nie wiem dla mnie to już jak popołudnie
Ja też się zbieram zaraz wyruszam na wieś. Koleżanka po mnie przyjedzie. Wczoraj zrobiłam kilka kroków bez kul pół piętro po schodach też bez kul. Robię postępy szkoda,że później to od pokutowalam. Mój rehabilitant nie ma litości. Torturowal mnie ale nic mu nie powiedziałam. Agent to agent.
Kaśka Jesteś wielka! !Gratulacje! Milego dnia!
U mnie leje!.Leniwa jestem jak cho...to znaczy leniwiec.Ja kawke dopiero teraz siorbie. Obmyslam plan działania na dziś