Pogaduchy
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Pogaduchy
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 111 razy
Modernizuje jak trzeba coś nowego dołożyć,ale komp jest stary i cały czas jary.Ostatnio naciągacze hakerzy sprzedali mi jakąś francę i to z rzędu tych najgorszych,ale udało się wyleczyć.
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowano: 52 razy
Za plecami wnusia : babciu a ......., babciu a ........
Siła wyższa
To na razie dziewczynki, pa do następnego wejścia
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Staż sanatoryjny: 3
Alice ja już kilka razy korzystałam z usług jednego fachowca - przyjeżdża do domu i wszystko robi na miejscu, zawsze było dobrze zrobione, części nowe założył jak była potrzeba ale z takimi ''pierdołami'' jak teraz to mąż sobie radził choć zastanawiam się co mu dolega skoro tak często jest ta sama awaria i trza naprawiać system albo go wgrywać na nowo. A wiecie jak już mąż zobaczył, że to może zrobić sam do nikogo nie dopuści
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 111 razy
Mam dwa,oni sobie ze wszystkim poradzą.Przysłali mi wiadomość,że kończy mi się umowa licencyjna właśnie na oprogramowanie......nie zareagowałam tzn. nie wykupiłam i któregoś ranka komputerkiem można było zarządzać tylko "z palca". Nic nie działało,ani klawiatura,ani mysz.....W notebooku syn mi w porę to wykasował.Teraz już wiem,ze mój fachowiec ma przyjść jak tylko taka informacja się pojawi.Wtedy praca jest prosta,a tak leczył go dość długo.ewasz pisze:Trzeba w dzisiejszych czasach mieć doby program ochronny, bo te "france" mają coraz to nowe wersje wirusów wszelkiej maści