Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
agalew pisze:Myślałam,ze kompletujesz garderobę na wyjazd
Cos ty....ja w tamtym roku pakowałam sie tydzień i rozpakowywałam sie drugi tydzień . A w końcu jak sie zakurzyłam to spakowałam sie w jeden wieczór....i wszystko wzięłam
agalew pisze:Słoneczko, jedziesz w pięknej porze roku, ciepełko, nie trzeba brać grubych rzeczy i to już jest duży plus
Agalew nie wiadomo jaka będzie pogoda, rożnie może być. W tamtym roku o tej porze co ja wyjeżdżam bardzo padało. mam nadzieje, ze w tym roku tak nie będzie
Pewnie, pogody się nie przewidzi. Ja 2 lata temu byłam w połowie października i można powiedzieć, że miałam trochę lata, jesieni, a nawet i zimy bo i śnieg popadał
agalew pisze:Pewnie, pogody się nie przewidzi. Ja 2 lata temu byłam w połowie października i można powiedzieć, że miałam trochę lata, jesieni, a nawet i zimy bo i śnieg popadał
Dla mnie najważniejsze aby nie padało. Moze być nawet zimno ale nie deszcz. nie znoszę deszczu, parasolek, płaszczów przeciwdeszczowych i.... i.....nie wiem czego
No, to się rozumie, pada deszcz co tu łazić, lepiej napić się złocistego płynu . Myślisz moimi kategoriami Tylko jak świeci słońce tez pasuje wypić piwo
agalew pisze:No, to się rozumie, pada deszcz co tu łazić, lepiej napić się złocistego płynu . Myślisz moimi kategoriami Tylko jak świeci słońce tez pasuje wypić piwo
Taaaaa...okazuje się, ze piwo warto pic w każdej sytuacji