Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: Sloneczko »

Admin :kwiat: idzie :?: :o :o
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

:) Admin ;) orany :) za ras nam się dostanie lanie :lol: :lol: :lol: zmykamy

18233.jpg
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: Maja1912 »

Witam wszystkich. Za 5 dni wyjazd i jak czytam listę tego co mam zabrać to normalnie do dwóch walizek się nie spakuję :shock: szczególnie, że to senon przejściowy zima/wiosna. Lista coraz dłuższa, dobrze że przynajmniej dobre samopoczucie i nastawienie oraz uśmiech nie zajmują miejsca w bagażu. :lol: :lol: Pozdrawiam szczególne tych już na walizkach. ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

Maja1912 pisze:Witam wszystkich. Za 5 dni wyjazd i jak czytam listę tego co mam zabrać to normalnie do dwóch walizek się nie spakuję :shock: szczególnie, że to senon przejściowy zima/wiosna. Lista coraz dłuższa, dobrze że przynajmniej dobre samopoczucie i nastawienie oraz uśmiech nie zajmują miejsca w bagażu. :lol: :lol: Pozdrawiam szczególne tych już na walizkach. ;) :kwiat:
Maja :kwiat: żebyś chciała wiedzieć. Ja jechałam z dwoma walizkami. Na przełomie wiosny-lata. Na tydzień przed wyjazdem byłam już spakowana. Nieważne że potem jeszcze 5 razy przepakowywałam walizki. Ale na miejscu okazało się że ta druga walizka była niepotrzeba. Zredukuj swoje pakowanie. :D :D :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Zabierać jak najmniej bagażu bo nie jedziemy tam by zostać kulturystą roku ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: Maja1912 »

Hana, Medi żeby kobieta wiedziała, że to już tylko wiosna będzie ;) Poza tym nie wiem jak reszta, ale ja tak mam lepiej nosić niż się prosić. :) Hana pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja mogę być z dwiema walizkami ufff co za ulga :lol: :lol: :lol: Medi kulturystką to nie, ale biorąc pod uwagę, że przez bardzo długi czas zero ruchu to po jednej gimnastyce wszystko "kręcić" trzeba będzie - zero kondycji więc jedna walizka to tylko do ćwiczeń będzie i na te 2 stroje kąpielowe i szlafrok :lol: :lol: a jeszcze te kieliszki, szklaneczki itd ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Maja1912 pisze:...a jeszcze te kieliszki, szklaneczki itd
...a w nich... Na zdrowie, na miłe powitanie i zapoznanie. ;) :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Maja1912 pisze:Hana, Medi żeby kobieta wiedziała, że to już tylko wiosna będzie ;) Poza tym nie wiem jak reszta, ale ja tak mam lepiej nosić niż się prosić. :) Hana pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja mogę być z dwiema walizkami ufff co za ulga :lol: :lol: :lol: Medi kulturystką to nie, ale biorąc pod uwagę, że przez bardzo długi czas zero ruchu to po jednej gimnastyce wszystko "kręcić" trzeba będzie - zero kondycji więc jedna walizka to tylko do ćwiczeń będzie i na te 2 stroje kąpielowe i szlafrok :lol: :lol: a jeszcze te kieliszki, szklaneczki itd ;) :kwiat:
To może ubierz się na cebulkę, a w walizeczkę weź tylko ręcznik ,szczoteczkę do zębów i zapasowe buty :? Po co masz się mordować z dźwiganiem :twisted: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogie Panie

Widzę ,że niejednokrotnie każdy wyjazd dla was to niezłe przeżycie..logistyczne
ok

Czytając zastanawiam się po co Wy to dźwigacie
Czy wy jesteście Członkiniami Urwanej karawany ??

Szklaneczki po co je brać , Sztućce , -wszystko jest na wyposażeniu Pokoi czajniki też są !!
Chyba ,ze codziennie robicie Imprezkę na 20 ludków
Szlafrok matko i córko -On zajmuje około 1/10 pow największej Torby podróżnej 10 o wymiarach 80x40x30
Jeżeli potrzeba Mi szlafroka to wypożyczę Go w Każdym Sanatorium za 15 zł na turnus !!
Podobnie z ręcznikami po co mi 3-4 kąpielowe ..biorę 1 Duży Swój w każdym ośrodku obecnie na wyposażeniu dają 1 duży drugi mały ..dodatkowo za stawkę wypożyczam od Pani Sprzątaczki czy z Recepcji kolejne i...

Nawet od kilku lat nie wożę ze sobą kosmetyków ,środków piorących, kaw , herbat -w każdej mieścinie jest ..Rosman czy inny sklep drogeryjny
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Suzen pisze:
Maja1912 pisze:...a jeszcze te kieliszki, szklaneczki itd
...a w nich... Na zdrowie, na miłe powitanie i zapoznanie. ;) :)
Po co wieźć ze sobą....dajcie zarobić miejscowym handlarzom heheheh
ODPOWIEDZ