Co zabrać do sanatorium
- Maja1912
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2015 11:32
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 17
Re: Co zabrać do sanatorium
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
MajaMaja1912 pisze:Witam wszystkich. Za 5 dni wyjazd i jak czytam listę tego co mam zabrać to normalnie do dwóch walizek się nie spakujęszczególnie, że to senon przejściowy zima/wiosna. Lista coraz dłuższa, dobrze że przynajmniej dobre samopoczucie i nastawienie oraz uśmiech nie zajmują miejsca w bagażu.
![]()
Pozdrawiam szczególne tych już na walizkach.
![]()
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Maja1912
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2015 11:32
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 17
...a w nich... Na zdrowie, na miłe powitanie i zapoznanie.Maja1912 pisze:...a jeszcze te kieliszki, szklaneczki itd
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
To może ubierz się na cebulkę, a w walizeczkę weź tylko ręcznik ,szczoteczkę do zębów i zapasowe butyMaja1912 pisze:Hana, Medi żeby kobieta wiedziała, że to już tylko wiosna będziePoza tym nie wiem jak reszta, ale ja tak mam lepiej nosić niż się prosić.
Hana pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja mogę być z dwiema walizkami ufff co za ulga
![]()
![]()
Medi kulturystką to nie, ale biorąc pod uwagę, że przez bardzo długi czas zero ruchu to po jednej gimnastyce wszystko "kręcić" trzeba będzie - zero kondycji więc jedna walizka to tylko do ćwiczeń będzie i na te 2 stroje kąpielowe i szlafrok
![]()
a jeszcze te kieliszki, szklaneczki itd
![]()
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Widzę ,że niejednokrotnie każdy wyjazd dla was to niezłe przeżycie..logistyczne
ok
Czytając zastanawiam się po co Wy to dźwigacie
Czy wy jesteście Członkiniami Urwanej karawany ??
Szklaneczki po co je brać , Sztućce , -wszystko jest na wyposażeniu Pokoi czajniki też są !!
Chyba ,ze codziennie robicie Imprezkę na 20 ludków
Szlafrok matko i córko -On zajmuje około 1/10 pow największej Torby podróżnej 10 o wymiarach 80x40x30
Jeżeli potrzeba Mi szlafroka to wypożyczę Go w Każdym Sanatorium za 15 zł na turnus !!
Podobnie z ręcznikami po co mi 3-4 kąpielowe ..biorę 1 Duży Swój w każdym ośrodku obecnie na wyposażeniu dają 1 duży drugi mały ..dodatkowo za stawkę wypożyczam od Pani Sprzątaczki czy z Recepcji kolejne i...
Nawet od kilku lat nie wożę ze sobą kosmetyków ,środków piorących, kaw , herbat -w każdej mieścinie jest ..Rosman czy inny sklep drogeryjny
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Po co wieźć ze sobą....dajcie zarobić miejscowym handlarzom hehehehSuzen pisze:...a w nich... Na zdrowie, na miłe powitanie i zapoznanie.Maja1912 pisze:...a jeszcze te kieliszki, szklaneczki itd![]()