Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na tą chwile nie bo mało ludzi więc był wybór, pózniej na seriale do mnie będziesz musiała przychodzić z racji znajomości z forum karnet na cały pobyt jedyne 50 zł
Dominika 900 pisze:Paweł nie śmutaj się przecież, w domu już z rodziną jestes
Jestem szczęśliwy bo z rodziną już jestem. Ale w Olecku poznałem fajnych ludzi i tak troszeczkę ciężko się przestawić, ale to jeszcze dzień i będzie git hehe Sinner podaj numer pokoju swego.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2017 10:16 przez pawel1974, łącznie zmieniany 1 raz.