Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszystkich miłośników naszego ulubionego programu pragnę poinformować, że finałowy odcinek drugiej serii zobaczymy już za 10 godzin
Niestety, pora na rozstanie z naszymi ulubionymi bohaterami
Casing do nowej serii już trwa
I już koniec Sanatorium Milości...Czy bedą kolejne??
Rozstania są trudne,to prawda, grupa sie zżyla, myslę że bardziej byli zgrani niż pierwsza..
Cóz co dobre szybko się konczy..
Przypominaja mi sie moje powroty z sanatorium, przybywa znajomch, przyjaciół ...ohh.wzruszylam się troszkę...
Olu proszę mi tu nie płakusiać , ponoć ma być następna część czyli trzecia ale musimy poczekać . Zanim co to obejrzysz sobie ,,Rolnik szuka żony '' . Też nie znoszę rozstań ale czasem tak trzeba , niestety . A w ogóle to cieszę się , że królową turnusu została Bożena a królem Gerard . Poza tym wzruszył mnie swoim wyznaniem odnośnie córki Wojtek . Pozdrawianki .
Czy pamiętacie Wiesię z "Sanatorium miłości 2"?
Dziś wystąpiła w TV z ofertą pomocy dla seniorów. Jej pomoc polega na tym, że chętnie porozmawia z każdym, kto czuje się samotny i nie ma z kim pogadać. To jest oferta na czas izolacji z powodu pandemii. Wiesia podała publicznie swój numer telefonu i zachęca do rozmowy.
I nie jest to "ściema" ani naruszenie prywatności, lecz oferta Wiesi z dzisiejszego jej występu w TVP1.
Gieniu - ależ Wiesia z SM1 to seksowna blondynka zupełnie niepodobna do tej drugiej, więc trudno pomylić
Aby nie było wątpliwości dodam, ze Wiesia2 mieszka na Podlasiu a wygląda jak na foto
Być może , że nasza Wiesia w tym okropnym czasie chce komuś pomóc ale i sobie . Wiadomo , że sporo osób ,,dołuje '' , szuka przyjaznej duszy i może nasza pani Wiesia wniesie coś pozytywnego w relacje z innymi ? W każdym bądź razie zapiszę sobie nr tel. krajanki i po prostu zadzwonię do niej . Pozdrawiam .