Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Szalona Paczka

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry wszystkim :)
Wczoraj po południu wracałam od ortopedy i nie było jeszcze żadnego szaleństwa na stacjach benzynowych ale wieczorem córka jechała z pracy to już kolejki na stacjach były, ludzie sami nakręcają to szaleństwo :roll:
Spokojnego dnia wszystkim ... :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Wszystkich :)

Panika została zasiana , a potem ludzie będą jeść ryż po kilka lat . Moja sąsiadka ma jeszcze zapasy spożywcze z marca 2020 ... chcieliśmy wcześnie rano zrobić zwyczajne zakupy w markecie , bo potem mieliśmy inny wyjazd , nie było szans , stanie do kasy może ok godziny .... podjechaliśmy do niedużego , wiejskiego sklepu , w którym jest przysłowiowe mydło i powidło , i tam zrobiliśmy zakupy w 10 minut . :)

Pogodnego dnia Wszystkim :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Tu Szalona Paczka

Post autor: Hipokryt »

To prawda z tym szaleństwem paliwowym, bo sam wczoraj wlałem pod korek w obu autach ;)
Oby tylko take szaleństwa miały miejsce w Szalonej Paczce :o

Przypomnę tylko, że...
Hipokryt pisze: 07 lut 2022 15:45 Czasami SZALEŃSTWO przychodzi do nas niespodziewanie z zewnątrz :shock: a czasem sami z siebie robimy takie SZALEŃSTWO :shock:
(...)
Gość

Post autor: Gość »

Witajcie Kochani :serce:
Wieje zimny, arktyczny wiaterek. Nie jest upierdliwy ale przenika przez wszystko :D
Wczoraj świat był zbulwersowany atakiem Rosji na Ukrainę a dziś mam wrażenie że już im przeszło. I dalej Putin będzie robił co będzie chciał. Sankcje tak ale może nie aż tak drastyczne... O co tu właściwie chodzi, czyżby już łupy podzielili?

Czekam na odpowiedź z NFZ i w tedy zdecyduję co dalej, czy o zwrot zawalczyć czy na los szczęścia się zdać. Atinka :serce: proponuje mi Inowrocław bo tam i reumatologia i nadciśnienie i kardiologia no i też nie daleko. Jakby mieli ze zwrotu to chyba się zastanowię.
Ziomalka :serce: pisała też że pocowidowe są turnusy ale myślę że nie skorzystam bo aż tak bardzo nie ucierpiałem a są ludzie którzy bardziej potrzebują bo ciężej przechodzili. U mnie były tylko przez 3 dni objawy zapalenia oskrzeli ale żadnych niepożądanych dolegliwości nie odczuwam i nie zauważyłem u siebie. Propozycja kusząca bo od 3 do 6 tygodni a w niektórych ośrodkach nawet do 8 tygodni ale to już za długo. No gdybym był sam i nie miał co z sobą zrobić, no to może jeszcze ale w mojej sytuacji to raczej nie.

Co do paniki paliwowo-zakupowej to w moim rejonie nie zauważyłem żeby stacje paliwowe czy sklepy były oblegane, raczej spokój. Byłem z rana na zakupach i zrobiłem je w kilka minut a kupiłem tylko to co na bieżąco potrzebuję.

Miłego dnia kochani :serce: i nie dajcie się zwariować bo chociaż Szaleni jesteśmy to nie pokazujmy tego :lol:
Gość

Darku, Nie wyszło im ze mną choć nie powiem "zamknęli" YSEGO to próbują z Tobą Ale dałem do zrozumienia że wiem kto i poczekam, jestem KASZUBEM i tak łatwo nie odpuszczę a cierpliwości i czasu mam dość.
Najgorsze jest też to że admin przymyka na to oko i pozwala na coś takiego.
No cóż Przyjacielu takie życie ale nie dajmy się zwariować.
Nie dyskutuj z idiotami bo ktoś obserwujący z boku nie będzie wiedział kto jest kim :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Darku , bądź ponad to :) ja 2 osób piszących monotematyczne , uduchowione elaboraty nie czytam już od dawna , chyba , że mnie zacytują ;) , widzę dany nick , omijam i idę dalej . Polecam to samo :)

W moich stronach Ysolku też stacje paliw nie są oblegane jakoś specjalnie , markety bardziej .

Proponuję jednak zakończyć ten temat ...

.....
A moze jednak coś na wesoło :?: :)

Dwaj kolesie w kawiarni.
- A wiesz Czesław, że każdy człowiek ma jakieś nawyki ?
- Tak, naprawdę ? A ja też mam ?
- Tak. Ty Czesław na przykład zawsze mieszasz herbatę prawą ręką.
- No i co z tego ?
- A wszyscy używają do tego łyżeczki.

;)

Spokojnego dnia Wszystkim :serce:
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Witam <tak wiaterek arktyczny ,ale słoneczko świeci .Nie ulegajmy panice :shock: :shock: Tankowanie benzyny, kolejki w sklepach i wyciąganie kasy w bankomatach :o Zachowajmy spokój i starajmy się wzajemnie się wspierać . Evil udanych wyborów życzę :) Spokojnego dnia
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Miało być Devil :lol: nie wiem czy się przyzwyczaję .Gienia pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Devil

Ilość ataków klakierów wszech panującej
BYŁO wiele

Chwilę temu podczas Twojego wpisu otrzymałem połączenia telefoniczne
SŁOWO W SŁOWO to co Ty napisałeś usłyszałem

Wcześniej również otrzymałem połączenie telefoniczne
i taką informację

ZAKOMPLEKSIONI MALI LUDZIE

WSZAK święta ekipa eliminuje kolejno Osoby z FORUM którymi nie po drodze
Osoby ,które mogą stać się Okoniami.

Mój Serdeczny Przyjaciel-Kolega Forumowy zasugerował to co Ty napisałeś
ZERO REAKCJI

Cóż czekam na Kolejny atak
Powinienem weryfikować kilka nicków co Napiszą i jaki będzie ich atak

Z wpisów dowiedziałem się Nowych informacji na swój temat
Będę OCZEKIWAŁ

Za wsparcie DZIĘKUJE a i Tobie Zyczę Wszystkiego Najlepszego
SPOKOJU
Gość

ewana pisze: 25 lut 2022 14:07 Miało być Devil :lol: nie wiem czy się przyzwyczaję .Gienia pozdrawiam :kwiat:
Ewanko :serce: To pisz po prostu ysy i też będzie fajnie. Dla Przyjaciół nadal jestem ysy a dla wrogów DEVIL - Diabeł żeby wiedzieli z kim zadarli. :D
ODPOWIEDZ