Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
rybka pisze: 16 lis 2023 12:28
Andrzejkowy pobyt w Kgu.. wróżby nad Bałtykiem... bardzo miło wspominam
Marzy mi się kołobrzeski karnawał
Witaj Rybko, mój pobyt w Kołobrzegu również będę miło wspominał a z wróżb Andrzejkowych wyszło że mój przydział na przyszłoroczne sanatorium będzie super i to w samym środku lata . Pozdrawiam......
Lawenda przeżyłem dwa lata temu okres świąteczno-noworoczny w Świnoujściu i jest faktycznie bajecznie.
Dwie promenady udekorowane kolorowymi lamkami, oraz wszystkie lokale przy tych promenadach również dekorowane światełkami
Będziesz, to zobaczysz sama jak to wygląda.