Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Szalona Paczka

Post autor: dani888 »

Gieniu , postrzegaj Ją jak sobie chcesz , Twoja sprawa , jasno i wyraźnie mówię , że dla mnie akurat nie pasuje i tyle . Dziś nie będę tłumaczyć dlaczego ale wystarczy przejrzeć posty tej pani .
Poza tym uważam , że nikogo ( prawie ) to nie interesuje więc pozostawiam to na później...
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Ysy, :kwiat: naprawdę jestem wzruszona Twoją postawą :serce: . Nie byłoby dla mnie problemu być w Paczce nawet, jeśliby ktoś mnie otwarcie nie lubił czy ignorował, a pozostali przynajmniej tolerowali, ale nie chcę być przyczyną tego, że Dani888, którą lubicie, zrezygnowała z pisania w tym wątku.
Dlatego też gorąco dziękuję Wszystkim Szalonym i pozostanę przy tych tematach, gdzie wcześniej już pisałam. Mam nadzieję, że mnie za moje dziwactwa nie relegują. ;) :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję też Gieni :kwiat: za dobre słowo o mnie :serce:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Hmm ... piaskownica?
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Tu Szalona Paczka

Post autor: Hipokryt »

ewasz pisze: 21 lis 2021 19:22 A Ciebie tutaj ktoś zapraszł i prosił o komentarz 🤔
Ja nie czekam na zaproszenia i na takie prośby o komentarz :lol: :shock:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 25 lut 2022 21:51 Ysy, :kwiat: naprawdę jestem wzruszona Twoją postawą :serce: . Nie byłoby dla mnie problemu być w Paczce nawet, jeśliby ktoś mnie otwarcie nie lubił czy ignorował, a pozostali przynajmniej tolerowali, ale nie chcę być przyczyną tego, że Dani888, którą lubicie, zrezygnowała z pisania w tym wątku.
Dlatego też gorąco dziękuję Wszystkim Szalonym i pozostanę przy tych tematach, gdzie wcześniej już pisałam. Mam nadzieję, że mnie za moje dziwactwa nie relegują. ;) :D
Doceniam Kleine ale nie bądź taka szczodra i perfidna , pisz sobie tu do woli , produkuj się itd....
Może czasem wejdę bo mam tu swoje grono ale zapewniam Cię , że będę Twoją osobę omijać .
Dziwię się tylko , że już nie chcesz klikać w Pogaduchach i w Nocnym Gadaniu... Dlaczego ?
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzej1958 pisze: 25 lut 2022 21:54 Hmm ... piaskownica?
Andrzejku , nudzisz się i szukasz sensacji ? Bo na to wygląda :) . Ale pozdrawiam .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dani888, po co ta wrogość. Gdzieś tam się nie zgodziłyśmy ze sobą, bo inaczej spostrzegamy świat, więc obiecałam, jak chciałaś, że nie będę komentować Twoich postów. Dotrzymałam słowa, czyż nie? Teraz też mogło tak być, bo nie oczekuję, że wszyscy będą mnie lubić. W Nocnych cały czas piszę. W Pogaduchach czułam, że nie pasuję, więc się wycofałam. Tutaj napisałam, bo miałam pytanie, co do zjawiska, którego nie rozumiem. Zostałam mile przyjęta, więc chętnie bym i tu pisała, ale jeśli to dla Ciebie problem, to nie ma sprawy, nie będę. Przykro mi jednak, że masz tak złe o mnie zdanie, ale cóż, Twoje prawo.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tu już nie chodzi o moje zdanie Kleine , widzę , że szukasz swojego miejsca na ziemi z tymi swoimi wywodami , które mają nie podlegać żadnej dyskusji i że zawsze musi być Twoje ostatnie zdanie jak sama stwierdziłaś nie raz i nie dwa . Myślę , że w tym temacie Twoje ,,racje " nie przejdą bo tu piszą naprawdę fajni ludzi ale myślący i mający swoje zdanie na każdy temat i mało kto Ci przytaknie .
A tego raczej oczekujesz , prawda ? :) W każdym bądź razie tu nie zagrasz pierwszych skrzypiec na bank . Dobrej nocy .
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Och jak ja nie lubię jak mówi się do mnie Andrzejku. Mam wtedy wrażenie, że ktoś mnie chce ustawić w relacji dziecko - starszy.

Dani, nie nudzę się, sensacja sama się znajduje. Tutaj zwykle nie piszę, tylko czytam. Szczególnie z rana dla uśmiechu, który wywołują serwowane dowcipy.
Pozdrawiam również.
ODPOWIEDZ