Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Sanatorium miłości

Post autor: Hipokryt »

Na temat kolejnej edycji naszego ulubionego programu powinniśmy dowiedzieć się dopiero po wakacjach. Zwykle wtedy pojawia się projekt nowej ramówki TV i zapowiedzi programów na najbliższy sezon. Być może wtedy czegoś dowiemy się o castingu? Czy będą zainteresowani z naszego Forum?
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W oczekiwaniu na kolejny sezon "Sanatorium miłości" będziemy mogli oglądać serial o podobnej tematyce:
Już jesienią na antenie telewizyjnej Dwójki zobaczymy nowy codzienny serial TVP, "Uzdrowisko". Z informacji pojawiających się w mediach wynika, że produkcja ma być swoistym połączeniem kultowego już "Sanatorium miłości" i fabularnego serialu.
Akcja serialu będzie toczyć się w prywatnym i podupadającym ośrodku uzdrowiskowym, który prowadzi Andrzej - dobry lekarz, ale nie najlepszy biznesmen. By ratować ośrodek, wynajmuje część powierzchni pod klinikę chirurgii plastycznej, którą prowadzi jego była miłość, Adrianna.
Bohaterami będą jego pracownicy - członkowie personelu medycznego i administracyjnego sanatorium, którzy muszą zaadaptować się do nowej sytuacji, ale także pensjonariusze. Ich losy będą splatać się na ekranach. Wszystko, by - podobnie jak goście tytułowego uzdrowiska - oderwać się od życia codziennego i doświadczyć nowych emocji.
źródło: onetfilm
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

.... dodam, że to już dziś obejrzymy pierwszy odcinek serialu "Uzdrowisko" o godzinie 19-tej w TVP2 :D
Oprócz aktorów spotkamy również postacie znane z "Sanatorium miłości" :lol:
Czy są zainteresowani Forumowicze? :D
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

obejrzałam dwa pierwsze odcinki......najdelikatniej określę....żenada, dawno nie oglądałam tak źle zrobionego serialu.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Obejrzałam wczoraj pierwszy odcinek ...nie spodobał się mi :o . Ale może następne będą lepsze ?
Pozdrawiam :serce: :kwiat: :) .
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

... pierwszy premierowy odcinek był w poniedziałek, czyli przedwczoraj :D Wspomniałem już o tym:
Hipokryt pisze: 31 sie 2020 17:19 .... dodam, że to już dziś obejrzymy pierwszy odcinek serialu "Uzdrowisko" o godzinie 19-tej w TVP2 :D
(...)
Kto przegapił, niech szuka na vodtvp :lol: 💋
Awatar użytkownika
jania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2017 15:47
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: jania »

"Uzdrowisko" oglądam na vodtvp,wg mnie- spokojny,pogodny serial
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobry był 2 odcinek,dała d... łysemu,w ten sposób zrozumiała że kocha męża,oj kobiety,masakra :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Pytanko,w jakiej miejscowości są kręcone te odcinki?
Awatar użytkownika
jania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2017 15:47
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: jania »

Serial powstał w kooperacji, z myślą o promocji województwa świętokrzyskiego a konkretnie Buska Zdrój.Przypomina mi troszkę klimaty "Ojca Mateusza", gdzie każdy odcinek ma dobre zakończenie :) Tych odcinków zaplanowano 13,mam nadzieję na profesjonalną aktorską obsadę bo już gwiazd "Sanatorium miłości"mam zdecydowanie dość :!:
ODPOWIEDZ