Motto dnia
- niezapominajka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 paź 2013 14:29
-
forumowicz
Re: Motto dnia
Kiedy słucham tej wibracji serca,to wiem ,że spełnia się mój kolorowy sen ,piękny dzień,jak tlen przynosi mi powietrze ,z tą muzyką życie jest lepsze

......Wiem że słowa " nie martw się będzie dobrze " nie sprawią że kłopoty...problemy znikną ...ale dają takie poczucie że nie jestem sama z nimi ....że jest ktoś kto poświęca swój czas i mnie wysłuchał ..i tak szczegółowo odpowiedział na mój problem
...bardzo dziękuję
Przecież zdobywanie szczytów jest raźniejsze w zespole niż samemu
..
A ja pamiętam że jeżeli" ktoś mi daje swój czas ...to daje mi coś czego nigdy nie odzyska "....

- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
"Ja wiem, że w wiecznym kole przemian zapadnie wszystko jakby w morze, że minie czas i minie ziemia i to, com kochał i com tworzył. Próżno bym, pełen wielkich tęsknot, jak ślad na piasku wieczność tropił, bo ludzki trud i ludzkie piękno jest jak na wiatr rzucony popiół.
Więc dobrze okruch szczęścia dostać, umiejąc fałsz od prawdy dzielić. I życie szczere mieć i proste, jak uścisk dłoni przyjaciela."
Tadeusz Borowski
Więc dobrze okruch szczęścia dostać, umiejąc fałsz od prawdy dzielić. I życie szczere mieć i proste, jak uścisk dłoni przyjaciela."
Tadeusz Borowski
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Dzieci dzięki swej beztroskiej zabawie zyskują siły,
o które się ich nie podejrzewa.
Potraktuj czasami świat jak dziecko -