Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję za odpowiedzi. Muszę śledzić przeglądarkę i jak pojawi się informacja, że skierowanie wysłane do weryfikacji
udać się do przychodni i sprawdzić.Ciekawe czy mi się to uda i już coś się dowiem?
Numer mam jeszcze duży i w tym roku już nie pojadę ale chyba że .....
Życzę wszystkim kuracjuszom szybkiego wyjazdu do wymarzonego sanatorium.
Data wystawienia przez lekarza: 2017-10-18
Data wpływu do oddziału NFZ: 2017-10-23
Oddział kierujący: WIELKOPOLSKI
Ocena lekarza balneologa NFZ:
Rodzaj leczenia: UZDROWISKOWE LECZENIE SANATORYJNE DOROSŁYCH
Profil leczenia: CHOROBY REUMATOLOGICZNE (REUMATOLOGIA)
Numer w kolejce: 67503
Witam wniosek do sanatorium lekarz wypisał 23.10.2017 r
Data wpływu do NFZ 30.10.2017 r
Uzdrowiskowe leczenie w sanatorium -reumatologia
Okres oczekiwania Wiekopolski NFZ wpisano 21 miesięcy
Numerek startowy nadano 68738
Z wyliczeń kuracja wypada sierpień 2019 r
Pozdrawiam
Z tego wynika,że kolejka się wydłuża a co za tym idzie i czas oczekiwania.
Ja zaczynałem z numerem 61 tys.z okresem oczekiwania NFZ Wlkp.18 m-cy.
Obecnie jestem już po weryfikacji z numerem 8275.
Pozdrawiam
Witam serdecznie, wniosek złożyłam w czerwcu 2016 i dzisiaj z nr 4495 kończę dzień ...Czekam cierpliwie na wyjazd, który mam nadzieję nastąpi wiosną. Czas oczekiwania się wydłuża. Czy ktoś z Wielkopolski ma zbliżony nr w kolejce? Pozdrawiam wszystkich klikających.