Max najlepsze te ,,na wynos "Max pisze:kaszana dobra,żeberka lepsze,a najlepsza impreza w Wiśle ,ja tam wole u Łysego
Ale co tam żeberka
...dla jasności : nie o mnie chodzi

Max najlepsze te ,,na wynos "Max pisze:kaszana dobra,żeberka lepsze,a najlepsza impreza w Wiśle ,ja tam wole u Łysego

Dzisiaj nie zaszczycę swoją obecnością żadnego z wymienionych lokaliAlice pisze:Max ja też wolę u Łysego.

Alice spokojnieAlice pisze:Ludzie,weszłam na obiadek,żeby zobaczyć co dziś dobrego przygotowałyście....no i niestety chyba zaraz puszczę pawia z obrzydzenia.
Szlag trafił moje postanowienie o nie reagowaniu na niektóre wypowiedzi,nie dałam rady,ale jak przeczytałam,że " żrą te żarcie i ważą po 100kg baby i mowią potem ,ze chore na otyłośćhahahah" to niestety nie dałam rady.Cóż za ohyda w takich wypowiedziach,wolę zdecydowanie "za....lał" Tyszkiewicz nawet na wizji.
![]()
![]()

Ale nasz kochany admin tego nie widziAlice pisze:Ludzie,weszłam na obiadek,żeby zobaczyć co dziś dobrego przygotowałyście....no i niestety chyba zaraz puszczę pawia z obrzydzenia.
Szlag trafił moje postanowienie o nie reagowaniu na niektóre wypowiedzi,nie dałam rady,ale jak przeczytałam,że " żrą te żarcie i ważą po 100kg baby i mowią potem ,ze chore na otyłośćhahahah" to niestety nie dałam rady.Cóż za ohyda w takich wypowiedziach,wolę zdecydowanie "za....lał" Tyszkiewicz nawet na wizji.
![]()
![]()

Małgoś, spostrzegawcza jesteśmalgorzatas pisze:Agunia widze że dzis na forum królujesz..masz wolne

Narażę się, ale ...czyżby szparagi byłyby takie pyszne6basia6 pisze:Ale nasz kochany admin tego nie widziAlice pisze:Ludzie,weszłam na obiadek,żeby zobaczyć co dziś dobrego przygotowałyście....no i niestety chyba zaraz puszczę pawia z obrzydzenia.
![]()
![]()
To nam się obrywa
Pani Aleksandra ma tylko specyficzny typ zachowań i swoimi wypowiedziami szuka kontaktu z innymi. Przez jej chłodne lub pozornie wesołe wpisy przemawia tylko samotność. Trzeba zatem tolerować i przyzwalać na obrażanie nas